Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Η Τριφυλία αντιδρά στην υποβάθμιση: Συλλαλητήριο από Δήμο το Σάββατο στην Κυπαρισσία

Μετά τη χθεσινή κινητοποίηση έξω από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας μία ακόμη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, στις 6.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, για να εκφραστεί η διαμαρτυρία σύσσωμης της Τριφυλίας στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των κρατικών δομών.

Η διαμαρτυρία, πέρα από τις αλλαγές στο δικαστικό χάρτη, έχει να κάνει με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας με την υποστελέχωση του Α.Τ. Τριφυλίας και του Α.Τ. Γαργαλιάνων.

«Ο Δήμος Τριφυλίας δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί τα αυτονόητα!» τονίζεται στο facebook του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, καλώντας όλες και όλους στο παντριφυλιακό συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας. «Ελάτε, όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας! Φτάνει πια… Ως εδώ η απαξίωση και συνεχιζόμενη υποβάθμισή μας. Ελάτε, όλοι μαζί, να γίνουμε η πιο δυνατή φωνή του σήμερα, που θα ακουστεί ως τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, για ένα καλύτερο αύριο!», προστίθεται μεταξύ άλλων.

Exit mobile version