Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Κάλυμνος: 29χρονος πήγε σε σουπερμάρκετ με το σπαθί του

ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένας 29χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (27.3.2024) στην Κάλυμνο, καθώς κυκλοφορούσε στους δρόμους του νησιού κραδαίνοντας ένα σπαθί!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμους γύρω από την εκκλησία του Χριστού, ενώ σύμφωνα με το kalymnos-news.gr o 29χρονος μπήκε σε έξαλλη κατάσταση μέσα σε ένα σουπερμάρκετ της Καλύμνου.

Φωνάζοντας και κραδαίνοντας το σπαθί, περίπου 80 εκατοστών, αναζητούσε κάποιο άτομο. Υπάλληλος του καταστήματος ειδοποίησε την αστυνομία, που κατέφτασε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Exit mobile version