ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Mαύρα σύννεφα πάνω από το Λιμάνι της Μαραθόπολης;

Ένα ερώτημα που πλανάται τις τελευταίες ώρες πάνω από τον ουρανό της Μαραθόπολης… αφορά την υποβολή της πρότασης στο Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 που αφορά το έργο «Ανάπτυξη Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης».

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο μαζί με το ΦΠΑ φτάνει τα 6.150.000 ευρώ και αφορά την παρέμβαση στον προσήνεμο και υπήνεμο μόλο καθώς και στην εμβάθυνση του λιμανιού.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2017 εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Τριφυλίας και το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας για το έργο του αλιευτικού καταφυγίου. Στις 27 Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν προτροπής του κ. Τατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ενέκρινε με τη σειρά του, κατά πλειοψηφία, την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, για το έργο «Ανάπτυξη Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης».

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων είχε οριστεί αρχικά για τις 30/10/2017 και ώρα 14:00 για την πλατφόρμα του ΟΠΣ, ωστόσο, με τροποποίηση που έγινε στις 27/10/2017 η ημερομηνία λήξης της υποβολής πρότασης ορίστηκε για τις 28/2/2018.

Να σημειωθέι πως κάθε πρόταση (φάκελος) καταχωρείται ηλεκτρονικά στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.). Το Ο.Π.Σ. οποίο αποτελεί το Σύστημα, όπου καταχωρίζονται τα δεδομένα που αφορούν στα επιχειρησιακά προγράμματα που προσδιορίζονται στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Τελικά έχει υποβληθεί ο φάκελος που αφορά το έργο «Ανάπτυξη Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020  ή όχι;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.