Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Οι πέντε αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Μάνης

Στον ορισμό αντιδημάρχων του Δήμου Δυτικής Μάνης προχώρησε ο δήμαρχος Γιώργος Χιουρέας, με θητεία ενός έτους  5/1/2024 μέχρι 4/1/2025, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Τον Γεώργιο Βαβαρούτσο, έμμισθο, Αντιδήμαρχο Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Αγροτικής οδοποιίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

2. Τον Γεώργιο Γιατράκο, έμμισθο, Αντιδήμαρχο Εμπορικών δραστηριοτήτων, Ύδρευσης και αποχέτευσης και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

3. Τον Δημήτριο Χρηστέα, έμμισθο, Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Αθλητισμού και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

4. Τον Γεώργιο Κομπότη, έμμισθο, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και αποκεντρωμένων υπηρεσιών Αβίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

5. Τον Κωνσταντίνο Παπαμικρουλέα, άμισθο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω καθ’ ύλην και τόπο αρμοδιότητες:

Όπως αναφέρεται ακόμη στην με Αριθμ 10/2024 απόφαση του δημάρχου:

«Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή οποτεδήποτε, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Δ. Τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο Δήμαρχος.

Ε. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Χρηστέας και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Βαβαρούτσο.

ΣΤ. Οι άμισθοι αντιδήμαρχοι δεν δικαιούνται αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής».

Exit mobile version