Τοπικά Νέα

Open Mall Κυπαρισσίας: Εγκρίθηκε η παράταση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Τροποποίηση της Πράξης «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5037513 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»

Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ Γεώργιου Ζερβού δόθηκε παράταση στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας» (Open Mall Κυπαρισσίας) στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Να θυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την παράταση του χρονοδιαγράμματος για χρονικό διάστημα 18 μηνών για το έργο που αφορά το Open Mall Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, η ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίζεται η 14/11/2018. Η ημερομηνία λήξης της Πράξης ορίζεται η 23/09/2022. Η ανάληψη της νομικής δέσμευσης του πρώτου κύριου υποέργου πραγματοποιείται έως 02/01/2021.

Η τροποποίηση αφορά σε παράταση του συνολικού χρονοδιαγράμματος της Πράξης λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικράτησαν στον Δήμο αλλά και των επιπτώσεων της πανδημίας και των ενεργειών και αποφάσεων που ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, οι οποίες κατέστησαν αδύνατη την πρόοδο στην υλοποίηση των προβλεπόμενων υποέργων από τους συνδικαιούχους της Πράξης.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.