ΠολιτικήΤοπικά Νέα

«Σκληρό ροκ» και «δεξιά πλατφόρμα» από τον Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη στη Βουλή

«Παίρνει τ΄ όπλο του» ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων, το οποίο και καταψηφίζει, μαζί με όλη την ομάδα του!

Πετάει ξανά το γάντι στο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων!

Ο πρώην πρωθυπουργός, όχι απλώς θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, αλλά και θα λάβει το λόγο στη Βουλή τη δεύτερη ημέρα συζήτησης, ημέρα που λογικά θα μιλήσουν και ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς!

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, δεν θα περιοριστεί στη διαφωνία του για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά θα εμφανίσει μια συνολικότερη πλατφόρμα για την πορεία των πραγμάτων στη χώρα αλλά και για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας!

Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο πως το σύνολο των βουλευτών που συζητούν αυτό το διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το Μαξίμου πλέον δεν ανησυχεί μόνο από τη ζημιά που θα έχει από την ομιλία τον Αντώνη Σαμαρά –τον οποίο …περιφρονεί και το …δείχνει– αλλά και από μια συμπαγή ομάδα που διαμορφώνεται στα δεξιά εντός της ΝΔ και η οποία είναι σαφές πως δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια όταν αρχίσει η αμφισβήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την κοινωνία!
Εξελίξεις -και νεότερα- προσεχώς!

Σχετικά Άρθρα

15 Σχόλια

 1. Αντώνη Σαμαρά,

  Δεν ξεχνώ και πάντα θα θυμάμαι την Προδοσία του 1993.

  Πάντα θα θυμάμαι ότι έκανες ξανά Πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου.

  Πάντα θα θυμάμαι ότι έβαλες φυλακή την Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες Εθνικιστές.

  Μια φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ για πάντα ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

  Έλλην Πατριώτης Της Νέας Δεξιάς

 2. Οποίοι και εάν είσαστε ” Έλληνες Εθνικιστές” ,

  θα σας πω τα εξής:

  Όλοι θυμόμαστε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993 υπό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη την οικονομική κρίση που προκάλεσε και πόσο ήθελαν να ονομαστούν τα Σκόπια “Νέα Μακεδονία η Nova Macedonia”.

  Όλοι θυμόμαστε τον κύριο Αντώνη Σαμαρά ως Υπουργό Εξωτερικών που χόρευε στην Αλβανία και προσκάλεσε τους χιλιάδες Αλβανούς στην Ελληνική Επικράτεια χωρίς όρους , προϋποθέσεις και κανόνες που είχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και της Ενωμένης Ευρώπης.

  Έλληνες Εθνικιστές, όταν θα προφέρετε το Ιερό Ονομα του Ανδρέα Παπανδρέου θα το κάνετε με σεβασμό και δέος γιατί εάν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Ανδρέας, θα ζούσαμε στην δεκαετία που υπήρχαν άλογα και καρα .

  Επίσης Έλληνες Εθνικιστές, να σας θυμίσω ότι είστε απόγονοι των υπευθύνων της Μικρασιατικής Καταστροφής και των Προδοτών της Κατοχής που συνεργασθηκατε απροκάλυπτα με τους Γερμανούς Ναζιστές.

  Αντώνη Σαμαρά, αυτό είναι το ακροατήριο σου και όσες πλατφόρμες καταθέσεις πάντα θα είσαι ο Φυσικός και Ηθικός Ηγέτης της Ελληνικής Ακροδεξιάς .

  Μια φορά Φασίστας για πάντα Φασίστας!

  Ζήτω το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

  Ζήτω ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ!

  Ζήτω ο Μέγιστος Καπετάνιος Άρης Βελουχιώτης!

 3. Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα , προσέφερε έργο θετικό αλλά και αρνητικό.

  Στα θετικά, η “Συμφωνία των Πρεσπών” που έδωσε τέλος στην χρόνια διαμάχη για την ονομασία της γειτονικής χώρας.

  Ο Αντώνης Σαμαράς, στηρίζει την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ψήφισε υπέρ της προσχώρησης της ” Δημοκρατίας της Μακεδονίας” ( όπως είναι το κανονικό όνομα) στην συμμαχία του ΝΑΤΟ.

  Άρα , ο κύριος Σαμαράς, ο Ακροδεξιός Ηγέτης της Δεξιάς του Εμφυλίου, της Λευκής Τρομοκρατίας , των Ταγμάτων Ασφαλείας, ο Ηγέτης των Δεξιών που τρομοκράτησαν με κάθε μέσο και τρόπο τους Έλληνες της δεκαετίας 1941-1949, των Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων, των φυσικών και ηθικών αυτουργών της Κυπριακής Τραγωδίας .

  Αυτής της Δεξιάς, ηγεισαι κύριε Αντώνη Σαμαρά.

  Και μετά αντιδράς στο γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

 4. Ο κύριος Σαμαράς, έχει κοντή μνήμη.

  Ξεχνάει ότι χόρευε Καλαματιανό στην Αλβανία ως Υπουργός.

  Ξεχνά ότι για την εγκληματικότητα που έχει εκτροχιαστεί πλέον η πλειοψηφία των παρανομουντων είναι Αλβανοί.

  Ξεχνά επίσης ότι ως Πρωθυπουργός τον Απρίλιο του 2014 , έδωσε Κοινωνικό Μέρισμα και με τα κριτήρια που θέσπισε το έλαβαν οι Αλβανοί.

  Αντώνη Σαμαρά, πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι ένα Μεγάλο Πρόβλημα στο Ελληνικό Κράτος.

 5. Πατριάρχης του ” Σκληρού Ροκ” είναι ο σύντροφος Κώστας Λαλιώτης.

  ” Δεξιά Πλατφόρμα” είχε καταθέσει κατά καιρούς προβεβλημένα αποχωρησαντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

  Ο κύριος Σαμαράς, από την μια ψηφίζει υπέρ της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει διπλωματικές σχέσεις με την ” Δημοκρατία της Μακεδονίας” και από την άλλη εμφανίζεται ως ο θεματοφύλακας των Χρηστών Ηθών , της Τιμής της Χριστιανικής Πίστης και του δόγματος της Δεξιάς του Εμφυλίου ” Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια” αλλά ξεχνά τα πεπραγμένα του ως Υπουργός με τους Αλβανούς που τους προσκάλεσε στην Ελλάδα και ως Πρωθυπουργός που μοίραζε τα χρήματα των φορολογουμένων σε Επιδόματα για τους Αλβανούς.

  Ξεχνώντας επιδεικτικά, ότι οι Αλβανοί Τσάμηδες σε συνεργασία με τους Κατακτητές πόσους Πατριώτες είχαν σφάξει την περίοδο της Κατοχής μέχρι να έρθει ο Βενιζελικός Στρατηγός του ΕΔΕΣ Ναπολέων Ζέρβας να τους εκαθαρισσει από την περιοχή της Θεσπρωτίας.

  Και μετά η Δεξιά , οικειοποιήθηκε τον ΕΔΕΣ που είχε ως πολιτικό καθοδηγητή τον Νίκο Πλαστήρα και Στρατιωτικό Αρχηγό τον Ναπολέων Ζέρβα , για να δημιουργήσει αντιστασιακό παρελθόν ενώ στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτες των Γερμανών Ναζιστών.

  Αντώνη Σαμαρά , προτού κάνεις “Δηλώσεις Μίσους” κατά συμπολιτών μας που είναι Ομοφυλόφιλοι , κοίτα πρώτα το παρελθόν της Ακροδεξιάς που ανήκεις.

  Ζήτω το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

  Ζήτω ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ και ο Άρης Βελουχιώτης!

  Ραντεβού στα γουναραδικα!

 6. Αντώνης Σαμαράς!!!

  Για να μη ξεχνάμε τι πρωθυπουργό εχουν σήμερα τα Σκόπια.
  Τους προδότες να τους βρειτε στα Ιουλιανά του 1965.

 7. Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο κατεξοχήν πολιτικός τυχοδιώκτης της Μεταπολίτευσης και εκ των βασικών συντελεστών της Χρεοκοπίας σε Ηθικό , Πνευματικό , Κοινωνικό και Οικονομικό Επίπεδο.

  Εκλέχθηκε Βουλευτής Κληρονομιάς διαδεχόμενος το θείο του.

  Ορκίστηκε Υπουργός κατόπιν συνεννόησης με τους Αμερικανούς και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που είχε την φιλοδοξία να διαδεχθεί.

  Έκανε “σημείο αναφοράς το Μακεδονικό” για να υποστηρίζει δια της ψήφου την Ακραία Νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει διπλωματικές σχέσεις με την ” Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” αναγνωρίζοντας Μακεδονική Γλώσσα και Μακεδονικόν Έθνος.

  Έκανε κόμμα που ξεφτισε σε μόλις τρία χρόνια αποδεικνύοντας πόσο αγαστη συνεργασία είχε με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

  Έθεσε σε εφαρμογή το Σχέδιο Διάλυσης της Δεξιάς ως Πρωθυπουργός μέσω φυλάκισης της Χρυσής Αυγής.

  Εξίσωσε τους Αλβανούς με τους Έλληνες, ξεχνώντας τους Αλβανούς Τσάμηδες που είχαν σφάξει τους Πατριώτες στα βουνά της Θεσπρωτίας.

  Τώρα , υποτίθεται ότι είναι ο Κατεξοχήν Πολιτικός Θεματοφύλακας των παραδόσεων, των αρχών, των αξιών του Έθνους των Ελλήνων υβριζοντας τους Ομοφυλόφιλους.

  Μέγα Λάθος του Κώστα Καραμανλή του νεότερου να τον δεχθεί πίσω στην Νέα Δημοκρατία.

  Αντώνη Σαμαρά, μια φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ για πάντα ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

 8. Ο εθνικισμός είναι η μόνο λύση ενάντια στους προδότες πολιτικούς που ευαγγελίζονται τον βίαιο εξισλαμισμό της πατρίδος.

 9. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κυρίου Αντώνη Σαμαρά, είναι ότι ευθύνεται και για την σημερινή έλλειψη εργατών Γης.

  Και πως ευθύνεται;

  Προσκαλώντας τους χιλιάδες Αλβανούς στο μακρινό παρελθόν να περάσουν τα σύνορα της Ελληνικής Πολιτείας , απασχολήθηκαν επί το πλείστον στις καλλιέργειες και στις οικοδομές, σαν φθηνό σε δυναμικό για την εποχή εκείνη, διώχνοντας τους Έλληνες που έρχονταν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να δουλέψουν στις Ελιές.

  Η συνέχεια είναι γνωστή, κανείς δεν έπαιρνε Έλληνα επειδή ήταν ακριβός και φτάσαμε στο σήμερα όπου οι Αλβανοί ολοένα και απαιτούν περισσότερο μεροκάματο καθιστώντας αμφίβολη την ελαιοκαλλιέργεια για τα επόμενα χρόνια.

  Και μετά κύριε Σαμαρά, ομιλείται περί ηθικών και χριστιανικών αξιών , όταν έχετε δημιουργήσει τέτοια προβλήματα.

  Καληνύχτα κύριε Σαμαρά

 10. Καληνύχτα και σε σένα φίλε!!
  Κάτσε να βλέπεις τον Μήτσο τον μπεταντζή
  να κάνει τη μάνα και τα εγγόνια σου να λένε απο εδω ειναι ο ΓΟΝΕΑΣ Α
  και απο κει ο ΓΟΝΕΑΣ Β!!

 11. Ψηφισα Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά το 1996 επί αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ , το 2000 , 2004 και το 2009 που ηγέτης ήταν ένας Καραμανλής.

  Στήριξα τα Ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στο παλαιό Δήμο Γαργαλιάνων με τον αείμνηστο Δήμαρχο μας τον εξαιρετικό Ιατρό κύριο Μπούντα Σπυρίδων και φυσικά το Νομαρχιακό Ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Δράκου.

  Ήμουν σφόδρα αντίθετος με την συνεργασία αρχικά και την επιστροφή στη συνέχεια του κυρίου Αντώνη Σαμαρά ξανά στην Παράταξη μας αφού την είχε προδώσει πρώτα.

  Ποτέ δεν θεώρησα ότι ο κύριος Σαμαράς είναι πρότυπο Εθνικού Ηγέτη αλλά το αντίθετο είναι το πρότυπο του Παλαιού Κομματάρχη που πρέπει να λάβουμε την άδεια του ακόμα και για εργασία στην καθαριότητα του Δήμου.

  Είμαι Νέα Δημοκρατία , ψυχή τε και σώματι, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προηγούμενους σχολιαστές, θεωρώντας ότι ο κύριος Σαμαράς ακόμα και τώρα δεν έχει θέση στην Νέα Δημοκρατία πολλώ δε μάλλον να θεωρείται Πρότυπο Εθνικού Ηγέτη.

  Για τα εγκληματικά στοιχεία τους υπηκόους Αλβανίας να αναφερθώ , στην εύρεση εργασίας που πρέπει να υπάρχει έστω και η προφορική έγκριση του κυρίου Αντώνη Σαμαρά, για την ιδιότυπη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

  Αντώνη Σαμαρά, είσαι και πάντα θα είσαι ένα βαρίδι για το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ολόκληρης της χώρας.

 12. Αντώνη Σαμαρά, Πολιτικέ Τυχοδιώκτη ,

  Χθες το βράδυ 🌃 σημειώθηκε ακραία χαλαζόπτωση σε περιοχες των Γαργαλιάνων και σε προσκαλώ α. ν’ επισκεφθείς τις πληγείσες περιοχές και β. να παρέμβεις προσωπικά στον Πρωθυπουργό, στο Υπουργείο Γεωργίας,στο ΕΛΓΑ για ν’ αποζημιωθούν οι Αγρότες χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς επίκληση της κείμενης νομοθεσίας.

  Το Σεπτέμβριο του 2016 , στις Πλημμύρες στην Καλαμάτα, πήγες για να κάνεις Αντιπολίτευση στο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Τώρα έχεις επιλέξει το δρόμο της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ , της ΣΙΩΠΗΣ & της ΑΠΟΥΣΙΑΣ.

  Είσαι αναπαυόμενος και ήσυχος από την απευθείας εκλογή που προβλέπεται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για διατελέσαντες Πρώην Πρωθυπουργούς.

  Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι το Ιανουάριο του 2015 , δεν παρεδωσες το Μέγαρο Μαξίμου στον εκλεγμένο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

  Ζήτω το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

  Ζήτω ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ και ο μέγιστος Άρης Βελουχιώτης.!

  Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα!

  **Οι Αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ**

 13. Ο αγνός εθνικισμός είναι ο μόνος δρόμος για την αναγέννηση του Έθνους των Ελλήνων ενάντια στους προδότες πολιτικούς που θέλουν να εξισλαμίσουν βιαίως την πατρίδα υπηρετώντας την παγκόσμια ατζέντα του αόρατου χρήματος.

  Ελλήνων εξέγερσις και πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button