Αθλητικά

Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης: Έτσι παίρνει απαντάει στη μεταγραφή Παπασταθόπουλου

Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θρίλερ της σεζόν εξελίσσεται η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, η οποία έχει… περάσει από 40 κύματα.

Ο Κροάτης άσος παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, εδώ και μέρες θεωρείται «τελειωμένος», καθώς μετά την αρνητική απάντησή του στην τελικά πρόταση που του κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι, υπήρξε επίσημη διαρροή από την ΠΑΕ που του ευχόταν… καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Τις τελευταίες ώρες βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει και παρότι για την ώρα δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από την ομάδα ούτε και διάψευση, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sport24 αναφέρει πως είμαστε κοντά στη μεγάλη ανατροπή. Ο Λιβάγια όχι μόνο θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Δικέφαλο, αλλά θα ανανεώσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με συμβόλαιο 1.1 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Όποια κι αν είναι πάντως η εξέλιξη (το θέμα.. διαψεύστηκε από την ΠΑΕ), ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει τόσο η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που «γουστάρει» ποδοσφαιρικά τον τρελο-Κροάτη και τον θεωρεί πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή όσο και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Γιατί στην Ένωση δεν θα άντεχαν με τίποτα μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να δουν στα ερυθρόλευκα και τον Λιβάγια!

Ο παίκτης όντως ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, ειδικά εάν μείνει ελεύθερος σε λίγους μήνες και μάλιστα αποτελεί… καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες της διοίκησης.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι από τους παίκτες που εκτιμούν στο Λιμάνι, όμως ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς Πειραιωτών. Άλλωστε, μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του τώρα και κατ΄ επέκταση να μην είναι ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι από την πρώτη μέρα πως ο Λιβάγια αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό και σαφέστατα φοβούνται το ενδεχόμενο να κατηφορήσει προς το Φάληρο. Και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, για να γίνει νέα προσέγγιση και να φτάσουμε ίσως στη μεγάλη ανατροπή και στην παραμονή του παίκτη!

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button