Τοπικά Νέα

Εργολαβίες Οικοδομών “Γιώργος Φωτεινός”

Χωματουργικά – Αναπαλαιώσεις – Κατασκευές – Σπιτιών – Σκεπές – Τοιχία Πέτρινα & Μπετό – Περιφράξεις – Μόνωση Ταράτσας

Η επιχείρησή μας που εδρεύει στην Κυπαρισσία αναλαμβάνει την κατασκευή της οικίας σας ή παντος οικοδομής από τα σκαψίματα των θεμελίων σας μέχρι και την παράδοσή του, “με το κλειδί στο χέρι”

Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η ποιότητα και η τεχνογνωσία που της προσφέρουν οι συνεργάτες της σε όλα τα αντικείμενα μιας κατασκευής, της δίνουν τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας με λύσεις κάθε εμπόδιο. Η συνέπεια και η ακρίβεια της στην παράδοση των έργων συνεπάγονται την εμπιστοσύνη των πελατών της.

 

Αποπερατώνουμε πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες βγάζοντάς σας απο το άγχος του ψαξίματος συνεργείων για οποιαδήποτε δουλειά. Με την πολυετή εμπειρίας μας έχουμε την δυνατότητα να ανακαινίσουμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες).

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε εργασία σκέφτεστε να κάνετε στο χώρο σας! Εμείς θα σας συμβουλέψουμε & θα σας προτείνουμε τις ιδέες μας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 917273

Δείτε εργασίες μας:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button