Τοπικά Νέα

Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης στη Λακωνία

 

nikoll


Αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, από το χωριό της Ασωπό Λακωνίας η 26χρονη Ηλιάνα Σταμαδιάνου.

Η νεαρή γυναίκα έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960 χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς της. Από τότε το τηλέφωνο της παραμένει απενεργοποιημένο, ενώ δεν έχει περάσει από τον σταθμό διοδίων Μορέα.

Οι συγγενείς της ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς η Ηλιάνα αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

«Βοηθήστε να τη βρούμε»

Η αδελφή της Ειρήνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη απηύθυνε ανήσυχη έκκληση στους κατοίκους της περιοχής, να βοηθήσουν για να εντοπιστεί.

«Φοβόμαστε για το χειρότερο γιατί έφυγε με το αυτοκίνητο της και έχει το τηλέφωνο της κλειστό. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ακόμη δώσει στοιχεία για το τελευταίο σήμα της, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τίθεται όμως ζήτημα ζωής και θανάτου και παρακαλούμε θερμά να βοηθήσει για να τη βρούμε…» λέει σύμφωνα με το anikolouli.gr. Όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος ιστότοπος η ερωτική απογοήτευση τη θόλωσε και χάθηκε.

Μια κίνηση στη προσωπική της σελίδα στο Facebook το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Σπάρτης, αναπτέρωσε τις ελπίδες των συγγενών της. Μένει να διερευνηθεί αν χρησιμοποίησε η ίδια τον λογαριασμό της ή κάποιος άλλος. Η Ηλιάνα έχει ύψος 1,67.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button