Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Στην «κούρσα» για τον Δήμο Τριφυλίας ο Άκης Κατρίτσης – Τι ανέφερε στην τηλεόραση του BEST [βίντεο]

Παρών στην «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών για το 2023 δήλωσε ο Άκης Κατρίτσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, εκφράζοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Τριφυλίας.

Ο κ. Κατρίτσης άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή του Γιώργου Λεβεντάκη, σημειώνοντας πως η παρούσα δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και πως η αισθητική που εκπέμπει τον βρίσκει αντίθετο. Συμπλήρωσε πως το “μόνο εγώ μπορώ” του κ. Λεβεντάκη κρύβει μια αλαζονεία, εμπαιγμό και έναν άνθρωπο ο οποίος ειναι ευάλωτος. Δεν μπορεί, όπως είπε, να ειναι ενός ανδρός αρχή ένας δήμος, αλλά πολλών ανθρώπων οι οποίοι θα πρέπει να συστρατευθούν με τον έναν για να παραχθεί έργο. “Σήμερα δεν έχουμε έργο γιατι δεν υπάρχουν και αυτοί και η δημοτική αρχή ειναι ελλιποβαρής”, σημειώνοντας πως κριτικάρει τις πολίτικες αποφάσεις και όχι τα πρόσωπα.

Τέλος, ο κ. Κατρίτσης έκανε λόγο για ενότητα, τόνισε πως αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον υπηρετήσει έχοντας την αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες ώστε να γίνουν συμμέτοχοι της προσπάθειάς του.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Exit mobile version