Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Άκης Κατρίτσης: “Ανησυχώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό των Γαργαλιάνων”

Γραπτή δήλωση του πρώην Δημάρχου Γαργαλιάνων Άκη Κατρίτση.

Διαβάζοντας την τελευταία ανακοίνωση του κ. Δριμή, αλλά και ελέγχοντας τα όσα αναφέρονται, δηλώνω Ανήσυχος για την πορεία και την τύχη τον έργου.
Ενός έργου κρίσιμου για το παρόν και το μέλλον τον τόπου μου. Ενός έργου που οραματίστηκα από το 1990 και οργάνωσα την μελέτη και τον σχεδιασμό τον και μάλιστα σε καιρούς πολύ δύσκολους να βρεις πόρους ακόμη και για την μελέτη.
Σήμερα όμως, με βάση τις δεσμευτικές υποχρεώσεις της χώρας μας, έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν τίθεται ζήτημα χρηματοδότησης, αφού αυτή είναι διασφαλισμένη.
‘Όμως θλίβομαι και οργίζομαι να εκτελούνται έργα αποχέτευσης σε χωριά των 200 – 300 κατοίκων και η πόλη μου, οι Γαργαλιάνοι, να μην έχουν έως σήμερα ούτε καν υποβάλλει πρόταση.
Ελπίζω έστω και την ύστατη ώρα να αναλάβει η Δημοτική Αρχή τις ευθύνες της, αλλιώς θα δικαιωθούν όσοι της καταλογίζουν άλλα κίνητρα…..
Φτάσαμε στο σημείο, εν έτει 2020, όπου, δυστυχώς, τα αυτονόητα καθίστανται ζητούμενα. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο καθένας τις ευθύνες του και ας αναλάβει το ιστορικό χρέος που του αναλογεί. Είναι μια ώρα ομοψυχίας και δεν χωρούν μικρότητες, γύρω από ένα τόσο σημαντικό θέμα πού ταλανίζει την πόλη μας.
Με τιμή,
Ακης Κατρίτσης
πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων

Exit mobile version