Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Για σκευωρούς και συκοφάντες καταγγέλλει το Gargalianoionline ο Ανδρέας Ματθιουδάκης

smacap_Bright

Η προσβλητική απάντηση του προέδρου της Δ. Κ. Γαργαλιάνων στην ελεύθερη και αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Κατανοώ πλήρως ότι λόγω των επερχόμενων εκλογών οι σκευωροι και οι συκοφάντες αυξάνονται και πληθύνονται καθώς βλέπουν παντού φαντάσματα.
Για το λόγο αυτόν δηλώνω τα εξής :
Τα έργα επανόρθωσης του οδοστρώματος του παλιού δρόμου του Βρωμονερίου ξεκίνησαν με πλήρη γνώση και συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας.
Είναι κάτι παραπάνω από παράλογο να αξιωνεται μέσα σε μία μέρα να γίνει ολική επανόρθωση του δρόμου.
Έργα γίνονται όλο το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών κ της δυνατότητες του Δήμου μας. Δεν θα υποκύψουμε στις συκοφαντίες την προεκλογική περίοδο να μην κάνουμε έργα για να μην κατηγορηθούν σαν ρουσφέτια.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος για τις συκοφαντίες του διαχειριστή του gargalianoionline.gr περί δήθεν επιθετικού – απειλητικού ύφους στην μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία και τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα.
Θεμιτή η παντός είδους ειδησεογραφία – δημοσιογραφία αν είναι αξιόπιστη -έγκυρη αλλά η στρατευμένη, κατόπιν ίντριγκας και πολιτικής αντιπαράθεσης παρουσίαση ειδήσεων είναι πάντοτε κατακριτέα.
Με τιμή,
Ανδρέας Ματθιουδάκης – Πρόεδρος Δ.Κ. Γαργαλιανων

Σημ. Gargalianoionline: Είναι αυτονόητο ότι το Gargalianoionline θα προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο την τιμή και την υπόληψή του, τη δημοσιογραφική του ακεραιότητα και την ελεύθερη δημοσιογραφία.

Exit mobile version