Τοπικά Νέα

Για σκευωρούς και συκοφάντες καταγγέλλει το Gargalianoionline ο Ανδρέας Ματθιουδάκης

Η προσβλητική απάντηση του προέδρου της Δ. Κ. Γαργαλιάνων στην ελεύθερη και αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Κατανοώ πλήρως ότι λόγω των επερχόμενων εκλογών οι σκευωροι και οι συκοφάντες αυξάνονται και πληθύνονται καθώς βλέπουν παντού φαντάσματα.
Για το λόγο αυτόν δηλώνω τα εξής :
Τα έργα επανόρθωσης του οδοστρώματος του παλιού δρόμου του Βρωμονερίου ξεκίνησαν με πλήρη γνώση και συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας.
Είναι κάτι παραπάνω από παράλογο να αξιωνεται μέσα σε μία μέρα να γίνει ολική επανόρθωση του δρόμου.
Έργα γίνονται όλο το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών κ της δυνατότητες του Δήμου μας. Δεν θα υποκύψουμε στις συκοφαντίες την προεκλογική περίοδο να μην κάνουμε έργα για να μην κατηγορηθούν σαν ρουσφέτια.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος για τις συκοφαντίες του διαχειριστή του gargalianoionline.gr περί δήθεν επιθετικού – απειλητικού ύφους στην μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία και τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα.
Θεμιτή η παντός είδους ειδησεογραφία – δημοσιογραφία αν είναι αξιόπιστη -έγκυρη αλλά η στρατευμένη, κατόπιν ίντριγκας και πολιτικής αντιπαράθεσης παρουσίαση ειδήσεων είναι πάντοτε κατακριτέα.
Με τιμή,
Ανδρέας Ματθιουδάκης – Πρόεδρος Δ.Κ. Γαργαλιανων

Σημ. Gargalianoionline: Είναι αυτονόητο ότι το Gargalianoionline θα προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο την τιμή και την υπόληψή του, τη δημοσιογραφική του ακεραιότητα και την ελεύθερη δημοσιογραφία.

Σχετικά Άρθρα

10 Σχόλια

  1. Εχετε δικιο κ.Ματθιουδακη αλλωστε των οργασμο των εργων των καταλαβαμε κυριως την εποχη του ραβδου οπου ολοι μας πηγαιναμε στα χτηματα μας ανετα με την αγροτικη οδοποιια που ειχατε φροντησει εγκαιρως να εχουμε.δεν νομιζω να υπαρχει καποιος κακοβουλος που να λεει οτι δεν ειχαμε τρομερη αγροτικη οδοποιια τα τελευταια 4 χρονια…χαχαχα. Τα εργα κυριε Ματθιουδακη γινονται σε ολη τη διαρκεια της θητειας ενος δημοτικου αρχοντα αν γινονται τους τελευταιους μηνες ΜΟΝΟ ε τοτε συγνωμη αλλα καποιος μπορει να τα ονομασει και προεκλογικα ρουσφετια…..

  2. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΗ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

  3. https://www.eleftheriaonline.gr/local/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/46390-mathioudakis-gargalianoi
    Εάν κρίνουμε από την παραπάνω συνέντευξη και συγκρίνουμε με το παρών δεν τό λες και επιτυχία τό έργο που παραδίδει ούτε και φαντάζομαι πώς θεωρεί ο ίδιος τόν εαυτό του επιτυχημένο.
    Όπως είχε πει και ένας σοφός, στο πρόσφατο παρελθόν, τά στερνά τιμούν τά πρώτα

  4. Εμένα πάντως η ταπεινή μου άποψη μιας και χρονια στην
    βιοπάλη και στις κακουχίες από τις γεωργικές εργασίες,μέσα
    στο μόχθο και πάντα σκεπτόμενος το κοινό καλό για τον τόπο και τους φίλους μου έχω να πω ότι οι μάγκες μιλάνε με πράξεις όλα τα υπόλοιπα είναι σημάδια ανικανότητας και προφανώς νιαου νιαου στα κεραμίδια δεν κάνει η γάτα αλλά η πατάτα με το πεπόνι.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας…

  5. Στο είχα πει και σε προηγούμενη τοποθέτηση σου αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη και ήδη διαπίστωσα τα σημάδια βελτίωσης στην ευφράδεια του γραπτού λόγου και έχω εντυπωσιαστεί. Ακόμη δεν μας εσείς απαντήσει δημόσια ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις ορθά διατυπωμένες τοποθετήσεις αλλά και επίσης ποιος κρύβεται πίσω από αύρες τις συκοφαντίες που ισχυρίζεσαι… Κύριε συντονιστή και αναφέρομαι στον φίλτατο δημοσιογράφο (μην μπερδευόμαστε) συνέχισε τον αγώνα σου όσο πιο αντικειμενικά μπορείς και ποιος ξέρει ίσως η Ιθάκη σου να περάσει το Κουτσουβερι… ξέρεις εκεί που ο καθρέπτης είναι σπασμένος 3 χρονια και φταίνε αυτοί που τον σπάνε οι αλητες…

  6. Αδερφέ αλογόμυγα ο μοναδικός στόχος που επιτευχθει
    ήταν η ανοδική τιμή της πατάτας γύρω από την πλατεία μας.
    Όσοι τιμούν τα παντελόνια δεν συκοφαντούν εγώ αυτό ξερω…

  7. Την αυτοκριτική, που κάποια στιγμή καλό θα ήταν να την κάναμε όλοι μας, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Όταν στα ρέματα πετάμε τα σκουπίδια μας, οι γράνες έγιναν μαντρότοιχοι και τρόπος για να περνάμε τους αγωγούς από τις γεωτρήσεις μας, ερχόμαστε εκ τον υστέρων να κάνουμε κριτική ότι δεν μας φτιάχνουν τους αγροτικούς δρόμους. Είμαι ο τελευταίος που ίσως βρω να πω μια καλή κουβέντα για την δημοτική μας αρχή αλλά να τα δούμε λίγο κάποια θέματα από την αρχή;Νομίζω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button