Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Παράπονα από Προέδρους Κοινοτήτων της Τριφυλίας [εικόνες – βίντεο]

Μία ακόμη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Προέδρων Τριφυλία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία, παρουσία πολλών προέδρων και τοπικών συμβούλων κοινοτήτων της Τριφυλίας, με σκοπό την δημιουργία του “Δικτύου Κοινοτήτων Τριφυλίας”.

Στη συνάντηση εκφράστηκαν αρκετά παράπονα από τους προέδρους, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη σε πολλά χωριά με τον προβληματισμό για τη συνέχεια να κυριαρχεί και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων να υψώνουν κραυγή αγωνίας. Κουβέντα έγινε επίσης και για τον τρόπο εκλογής των προέδρων στις τοπικές κοινότητες κάτω των 300 κατοίκων αλλά και για την πάγια προκαταβολή που δικαιούνται οι πρόεδροι και δεν την έχουν λάβει έως τώρα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας*, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαμάτας, Πρόεδρος του Δ.Σ. Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδος Παναγιώτης Λύρας.

Δείτε τι είπε ο κ. Λύρας:

Δείτε τι είπε ο Πρόεδρος της Κεφαλόβρυσης (Ρίπεσι) κ. Περικλής Κανελλόπουλος:

Δείτε στιγμιότυπα:

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συζήτησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους για τους δύο πεσόντες αεροπόρους αλλά και τα θύματα του σεισμού στην Τουρκιά και τη Συρία.

 

Επιπλέον, η Συντονιστική Επιτροπή Προέδρων Τριφυλίας έκοψε και πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Exit mobile version