Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Παρουσία Χαρδαλιά, Μπρατάκου και Σμυρλή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Χάιδως Παναγιωτοπούλου στην Κυπαρισσία [εικόνες – βίντεο]

“Όλοι μαζί στις 8 Οκτωβρίου ξεκινάμε” δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, η δημοτική παράταξη «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, σε κλίμα ενθουσιασμού με δυναμική παρουσία υποψηφίων και πλήθους κόσμου, εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στην Κυπαρισσία.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν ο πρώην Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Άμυνας και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο πρόεδρος της Επιτροπής του εκλογικού αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Σμυρλής.

Δείτε βίντεο από τον αγιασμό:

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τον αγιασμό ο κ. Μπρατάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα της κας Παναγιωτοπουλου, σημειώνοντας πως είναι εδώ για να στηρίξει την υποψηφιότητα της.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Μπρατάκος:

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι, μεταφέρθηκαν στην πλατεία, απέναντι από το εκλογικό κέντρο της κας Παναγιωτοπούλου, όπου και πραγματοποιήθηκε ομιλία της υποψήφιας δημάρχου. Ωστόσο, πριν την ομιλία της κας Παναγιωτοπούλου στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος αρχικά ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους της Τριφυλίας καλή επιτυχία. Αναφέρθηκε στους δεσμούς που έχει με την Τριφυλία τονίζοντας πως αξίζει πολλά η Τριφυλία, πρέπει να ειναι πρωταγωνίστρια και θα πρέπει να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο αύριο, και όπως χαρακτηριστικά είπε, η υποψηφιότητα της κας Παναγιωτοπούλου έρχεται από το αύριο…

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Χαρδαλιάς:

Η επικεφαλής του συνδυασμού Χάιδω Παναγιωτοπούλου, στην ομιλία της, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε ξανά στην τρίτη ανοιχτή  εκδήλωση του συνδυασμού, αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός της και τους στόχους του συνδυασμού για τον τόπο, με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 8 Οκτωβρίου Ξεκινάμε».

Στην ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου υπογράμμισε ότι αρχή της είναι να είναι φειδωλή στα λόγια και να μιλάει με πράξεις. Πράξεις που θα κάνουν την Κυπαρισσία την πόλη που όλοι ονειρεύονται, την πόλη που αξίζει στους πολίτες της, στην ιστορία της. “Το αξίζουν οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας, που θέλουμε να έχουν την επιλογή και τη δυνατότητα να μείνουν μόνιμα εδώ. Θα πρέπει επιτέλους να τους εξασφαλίσουμε την πρόοδο και την ευημερία τους”, τόνισε.

Στη συνέχεια είπε: “Όπως ανέφερα στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους, καλά τα λαμπάκια, καλά τα λουλουδάκια, πολύ καλά και τα μπουζούκια στις πλατείες μας, αλλά είναι δυνατόν να μην έχουν επιλυθεί τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας στο σύνολό τους, η δημοτική οδοποιία, η ανακύκλωση, η ύδρευση, ο φωτισμός των δρόμων και των πλατειών;”.

Αναλύοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός της για την Δ.Ε. Κυπαρισσία αναφέρθηκε, στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης, την οδοποιία, την ανάπλαση και αξιοποίηση του κάστρου, στο λιμάνι της πόλης, την παραλιακή ζώνη, την αξιοποίηση του κτηρίου της Εθνικής, την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και τη δημιουργία αθλητικού κέντρου με στίβο και γήπεδα τένις, την ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου κ.α. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο Καλό Νερό, την ανακαίνιση του κτηρίου Βουδούρη στην Ελαία, κ.α.

Κλείνοντας την ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου είπε χαρακτηριστικά, “Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Εμπιστευτείτε με, μπορούμε και θα το πετύχουμε.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

Δείτε βίντεο με την ομιλία της κας Παναγιωτοπούλου:

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δείτε εικόνες:

 

Exit mobile version