Τοπικά Νέα

Παρουσία Χαρδαλιά, Μπρατάκου και Σμυρλή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Χάιδως Παναγιωτοπούλου στην Κυπαρισσία [εικόνες – βίντεο]

“Όλοι μαζί στις 8 Οκτωβρίου ξεκινάμε” δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, η δημοτική παράταξη «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, σε κλίμα ενθουσιασμού με δυναμική παρουσία υποψηφίων και πλήθους κόσμου, εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στην Κυπαρισσία.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν ο πρώην Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Άμυνας και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο πρόεδρος της Επιτροπής του εκλογικού αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Σμυρλής.

Δείτε βίντεο από τον αγιασμό:

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τον αγιασμό ο κ. Μπρατάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα της κας Παναγιωτοπουλου, σημειώνοντας πως είναι εδώ για να στηρίξει την υποψηφιότητα της.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Μπρατάκος:

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι, μεταφέρθηκαν στην πλατεία, απέναντι από το εκλογικό κέντρο της κας Παναγιωτοπούλου, όπου και πραγματοποιήθηκε ομιλία της υποψήφιας δημάρχου. Ωστόσο, πριν την ομιλία της κας Παναγιωτοπούλου στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος αρχικά ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους της Τριφυλίας καλή επιτυχία. Αναφέρθηκε στους δεσμούς που έχει με την Τριφυλία τονίζοντας πως αξίζει πολλά η Τριφυλία, πρέπει να ειναι πρωταγωνίστρια και θα πρέπει να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο αύριο, και όπως χαρακτηριστικά είπε, η υποψηφιότητα της κας Παναγιωτοπούλου έρχεται από το αύριο…

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Χαρδαλιάς:

Η επικεφαλής του συνδυασμού Χάιδω Παναγιωτοπούλου, στην ομιλία της, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε ξανά στην τρίτη ανοιχτή  εκδήλωση του συνδυασμού, αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός της και τους στόχους του συνδυασμού για τον τόπο, με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 8 Οκτωβρίου Ξεκινάμε».

Στην ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου υπογράμμισε ότι αρχή της είναι να είναι φειδωλή στα λόγια και να μιλάει με πράξεις. Πράξεις που θα κάνουν την Κυπαρισσία την πόλη που όλοι ονειρεύονται, την πόλη που αξίζει στους πολίτες της, στην ιστορία της. “Το αξίζουν οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας, που θέλουμε να έχουν την επιλογή και τη δυνατότητα να μείνουν μόνιμα εδώ. Θα πρέπει επιτέλους να τους εξασφαλίσουμε την πρόοδο και την ευημερία τους”, τόνισε.

Στη συνέχεια είπε: “Όπως ανέφερα στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους, καλά τα λαμπάκια, καλά τα λουλουδάκια, πολύ καλά και τα μπουζούκια στις πλατείες μας, αλλά είναι δυνατόν να μην έχουν επιλυθεί τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας στο σύνολό τους, η δημοτική οδοποιία, η ανακύκλωση, η ύδρευση, ο φωτισμός των δρόμων και των πλατειών;”.

Αναλύοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματός της για την Δ.Ε. Κυπαρισσία αναφέρθηκε, στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης, την οδοποιία, την ανάπλαση και αξιοποίηση του κάστρου, στο λιμάνι της πόλης, την παραλιακή ζώνη, την αξιοποίηση του κτηρίου της Εθνικής, την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και τη δημιουργία αθλητικού κέντρου με στίβο και γήπεδα τένις, την ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου κ.α. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο Καλό Νερό, την ανακαίνιση του κτηρίου Βουδούρη στην Ελαία, κ.α.

Κλείνοντας την ομιλία της η κα. Παναγιωτοπούλου είπε χαρακτηριστικά, “Γιατί όλοι μαζί μπορούμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Εμπιστευτείτε με, μπορούμε και θα το πετύχουμε.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

Δείτε βίντεο με την ομιλία της κας Παναγιωτοπούλου:

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δείτε εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

42 Σχόλια

  1. Δυναμική εμφάνιση της κας Παναγιωτοπούλου και του συνδυασμού της! Η Κυπαρισσία απόψε έδειξε την στήριξη της, το παλιό φεύγει το νέο έρχεται! Ο κάθε κατεργάρης που νομίζει πως θα έχει τη καρέκλα σπίτι του εφόρου ζωής στον πάγκο του. Οι απειλές στον κόσμο δεν παίρνουν πλέον.
    Τα ρουσφέτια τα παρακάλια και τα ψευτοδιλήμματα έχουν τελειώσει μαζί μετά μακαρόνια και τις χυλόπιτες… οι περιπτεράδες που έκαναν κουμάντο τελείωσαν.

  2. Κύριε Σμυρλή κύριε Μπρατάκο κύριε Χαρδαλιά όψιμε Νεοδημοκράτη με ποια απόφαση του κόμματος βγήκατε αέρα πατέρα να υποστηρίξετε μια υποψηφιότητα σε ένα μικρό Δήμο την στιγμή που η ΝΔ δεν στηρίζει υποψήφιους σε μεγαλύτερους Δήμους. Ο προεδρος γνωρίζει για αυτήν την αλαζονική σας συμπεριφορά;Γνωρίζετε ότι το ψηφοδέλτιο της κυρίας Χάιδως είναι πολυσυλλεκτικό; Κανατε διαβούλευση με τα κομματικά στελέχη της Τριφυλιας πριν εκτεθείτε δημόσια να στηρίξετε αυτή την υποψηφιότητα. Η κομματική οργάνωση τι έκανε για αυτό το Διχασμό της Παράταξης; Εάν υπάρχει απόφαση του κόμματος να μας το πείτε να το ξέρουμε αν όχι πρέπει να παραπεμφθείτε στο Πειθαρχικό όργανο για αλλαζονικη συμπεριφορά. Εν τελει μόνο κακό κάνετε στην υποψήφια που εσείς στηρίζετε.

    1. Σαφώς και κάνει κακό ,και το χειρότερο από όλα είναι ,ότι πήρε τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ΝΔ και έβαζε υπαλλήλους του κόμματος να επικοινωνούν μαζί τους και να τους πιέζουν να παραστούν στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων της κουνιάδας του!!!
      Εκτός της περιφέρειας Πελοποννήσου που χάνεται με τις κατευθυνόμενες τοποθετήσεις ,χάνεται και η Αττική
      και αυτός κοιτάει πως να εκλεγεί η κουνιάδα

    2. Και στην παράταξη κάνουν κακό τη στιγμή που και οι αλλοι δυο υποψήφιοι ανήκουν στη ΝΔ. Έτσι λοιπόν αν δεν βγει η Χάιδω θα λέμε ότι χάθηκε ο Δήμος Τριφυλιας αφού τους άλλους δυο δεν τους θεωρούν ΝΔ. Τι να πει κανεις ανοίγουν το δρόμο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

  3. 40 χρόνια συνοδοιποροι είπε ο Χαρδαλιάς ότι είναι με το Μπρατάκο , δεν ήξερα οτι ο Μπρατάκος ήταν στο ΠΑΣΟΚ πριν τη Ν.Δ!!!!!! Η χτεσινή εκδήλωση πάντως πέρα από την πλάκα ηταν πολύ ομορφη , η καλύτερη πολιτική κηδεία για τον Πτωχό και την πάραταξή του. Τον πήρε στο λαιμό του ο Χαρδαλιάς με την εμονή του για την Χάιδω .Έκανε εχθρους της ΝΔ Λεβεντακικούς ,Κατριτσικούς και υγιώς σκεπτωμενους νεοδημοκράτες….

    1. Από πότε ο Κατριτσης είναι ΝΔ; με τραγούδια του ΠΑΣΟΚ; Σκέψου πριν μιλήσεις ή τουλάχιστον αν καλύπτεις και θες να ρίξεις λάσπη στη Χάιδω, δεν περνάνε σε εμάς. Ο κόσμος βλέπει και ακούει. Όσα λες είναι άτοπα!

      1. Φίλε μου, το έχεις κάψει τελείως. Ποια τραγούδια;; και Σπανουδάκη έπεζαν στη μουσική του. Απαντάς σε όλα τα σχόλια, αλλά είσαι ο ίδιος βλάκας. Πρόσεχε την υγεία σου το βράδυ των εκλογών…..

  4. Κύριε Σμυρλη κύριε Μπραττακο σας περιμένουμε να μας ενημερώσετε για την αυτήν την απόφαση του κόμματος και τα στελέχη της ΝΔ στους Γαργαλιανους με πειστικά όμως στοιχεία.

  5. Εμείς ξέραμε ότι η Τριφυλία κάποτε ήταν επαρχία, μετά Νομός για λίγο, μαζί με την Ολυμπία μετά Επαρχία και τέλος Δήμος, η κυρία στην παρουσίαση του συνδυασμού την έκανε και Περιφέρεια. ΥΣ.Τους νεκρούς τους τιμας με την παρουσία σου και όχι με γιορτές και πανηγύρια.

  6. Ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν στήριξη από μόνοι τους. Επιπολαιότητες και αλαζονεία πρόεδρε μάζεψε τους.

      1. Εμένα να μη με ρωτήσουν τον Μητσοτακη να ρωτήσουν γιατί η ΝΔ δεν είναι μαγαζί τους και για να είναι εκεί που είναι και να κάνουν κακό στο κόμμα τους ψήφισα και εγώ. Οποτε ούτε εγώ τους ρωτάω τι θα ψηφίσω ούτε περιφέρεια ούτε Δήμο. Μετά κλαίνε.

      2. Φίλε μου, είσε ένας μονοκυτταρος οργανισμός, χωρίς εγκέφαλο. Η αυθαίρετη παρουσία του γαμπρού δεν σώζει αυτό που έρχεται. Σπασμωδικές κινήσεις. Να δείξει η μαντάμ ότι είναι σαν να το πήρε το χρίσμα. Κοροϊδεύει κάποιους τάζοντας μεταθέσεις, όχι όμως όλους. Από αυτή θα χαθεί και η περιφέρεια……

  7. Ο κ Κατριτης δεν εκανε εγκαινια Φιλιατρα εχθες;Ο Χαρδιαλιας Μπρατακος Σμυρλης ηταν στον Πτωχο πριν δεν το ξερατε;Την επιλογη εδειξαν εχθες και στην Χαιδω!

    1. Πλάκα κάνετε?Ο εν λόγω κύριος εκπροσωπεί μια κλειστή ομάδα Κυπαρισσιων …ποια Τριφυλία λέτε….υπάρχει κάποιος από Φιλιατρά Γαργαλιάνους κλπ?Αυτός είναι υπεύθυνος για την κατάντια της τοπικης

  8. Μεγάλη φιέστα με πενιχρό αποτέλεσμα. Κύριοι εσείς που ήρθατε με την ιδιότητα του κομματικού στελέχους ντροπή σας. Εγώ είμαι νεοδημοκρατης δεύτερης κατηγορίας; Μόνο και μόνο να ικανοποιήσετε ένα πείσμα του Χαρδαλιά Με αυτά που κάνατε μας διώχνετε από τη ΝΔ. Ελάτε εσείς να ψηφίσετε τον Περιφερειάρχη, εμείς σας είμαστε περιττοί.

    1. αυτοί σας διώχνουν από την ΝΔ… τι λέει;!;!
      Αυτοί είναι το κόμμα; αυτούς υποστήριξες όταν ψήφισες ΝΔ; ελα τωρα οτι σας συμφέρει λέτε γιατί χθες έγινε χαμός στα εγκαίνια της Χάιδως ενώ στον άλλον δεν ήταν ούτε οι μισοί. Κάτι πρέπει να βρείτε να πείτε. Μόνο που αυτό είναι ΑΤΟΠΟ…

  9. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι ποιοι νομίζουν ότι είναι; Όσοι ψηφίζουν Χάιδω ας ψηφίσουν και πτωχό εμείς οι αλλοι των άλλων που είμαστε ΝΔ πάμε Τατουλη και την πρώτη και την Δεύτερη Κυριακή. Άντε γεια σας

  10. Χαχα να δουμε τι αλλο θα πειτε!Λετε να ηρθαν απο μονοι τους χωρις να ειχαν ενημερωσει;;;;Μην λυσσατε μερικοι της νδ υποψηφιοι που κανατε λαθος επιλογη!Η Τριφυλια θα παει μπροστα!Αρκετα με τις ψευτικες υποσχεσεις τοσα χρονια!

  11. Κύριοι με τα πικρά σχόλια, σας έτσουξε τελικά που πήρε το χρίσμα η Χάιδω ε? Τόσο καιρό κόρακες ειρωνευόσασταν ότι σας είχε κοροιδέψει και ότι έλεγε ψέματα….Τώρα που πήρε τα χρίσμα λέτε άλλα….Φιλάκια, τα λέμε 8 Οκτώβρη και μετά ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε, ειδικά εσείς έμμισθοι και ανταυτού του Λεβε…

  12. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν ορισμένοι το αυτονόητο. Η ΝΔ έδειξε ποια υποψήφια θεωρεί καταλληλότερη για επόμενη Δήμαρχο Τριφυλίας, με σεβασμό όμως προς στους υπόλοιπους υποψήφιους. Λυπάμαι πραγματικά για όσους “ΝεοΔημοκράτες” προχωρούν σε ωμούς εκβιασμούς ότι δεν θα στηρίξουν Πτωχό, όχι γιατί δεν είναι ο ικανότερος, αλλά γιατί δεν στηρίχθηκε ο υποψήφιος της δικής τους προτίμησης στην Τριφυλία. Αρκετά πια με τις τριτοκοσμικές συμπεριφορές και με τα πολιτικά ήθη νεολιθικής εποχής! Επιτέλους θα έχουμε στο τιμόνι του Δήμου έναν ικανό και μορφωμένο άνθρωπο που θα επαναφέρει τον πολιτικό πολιτισμό στον Δήμο

    1. Εσύ μην απαντάς σε καταλάβαμε. Πρόσεχε το βράδυ των εκλογών, μην τρέχουμε σε τίποτα Καλαμάτες……

  13. στον τόπο μας δυστυχώς αντι να πάμε μπροστά πάμε δεκάδες χρονια πίσω επανήλθαμε στην εποχή των “καπιστραναδων ” όταν την δεκαετία του 1960 οι πολιτικάντηδες έσερναν τους ψηφοφόρους και τους έβαζαν να ψηφίζουν οτι αυτοί ήθελαν Ντροπή για όλους μας . Οι Δημοκρατικοί όμως πρόεδροι των κοινοτήτων που έκαναν και ” κίνημα’ εναντίον του Λέβε για δήθεν αυταρχική παλαιοκομματική συμπεριφορά τι έχουν να πουν τώρα;; τώρα που σέρνονται πίσω από τη ΝΔ . Τουλάχιστον οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν αλλιώς δεν εχουν λόγω ύπαρξης . Οσοι δημοκρατικοί θέλουν να έχουν καθαρό πολιτικό μέτωπο πρέπει να παραιτηθούν αμέσως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button