Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

“Τα σχόλια είναι περιττά και η «ντροπή» υπερβολική” απαντά ο Αντιδήμαρχος για τα παγκάκια στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

Άμεση ήταν η απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννη Μερκούρη στην καταγγελία που έγινε χθες από τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κ. Κωνσταντόπουλο για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν τα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων.

Η απάντηση αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ”

 

       Απαντώντας στην καταγγελία «Παράπονα στους Τοπικούς άρχοντες……» του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων σας γνωρίζουμε τα εξής:

     Υπάρχει εργολαβία σε εξέλιξη για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων του Δήμου Τριφυλίας ύψους 75.000 ευρώ. Στην εργολαβία αυτή περιλαμβάνονται και οι παρακάτω αναφερόμενες εργασίες για το Γυμνάσιο Γαργαλιάνων.

   Σύμφωνα με την Α.Μ. 30/2018 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας προβλέπεται  η αντικατάσταση ξυλείας στα παγκάκια  40τεμ*1,60*0,10  (πάχος 4,5εκ.) και  25τεμ.*2,00*0,15   (πάχος 4,5εκ.)

Τα σχόλια είναι περιττά και η «ντροπή» υπερβολική.

 

 

 

                                                                   Με τιμή,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

 

Πάντως, μετά την άμεση απάντηση που έδωσε ο κ. Αντιδήμαρχος θα περιμέναμε να έδειχνε τον ίδιο ζήλο -απατώντας- και στις διαμαρτυρίες των γονέων μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων… αφού  χρειάστηκε να περιμένουν τρία χρόνια -υποσχέσεων- για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής του προαυλίου χώρου.

Exit mobile version