Τοπικά Νέα

Παρεμβάσεις σε 25 παιδικές χαρές στην Τριφυλία

Παρεμβάσεις σε 25 παιδικές χαρές στο Δήμο Τριφυλίας θα γίνουν το επόμενο διάστημα, μετά την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 205.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Συγκεκριμένα, με υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση αποφασίστηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙΙ, της πράξης: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τριφυλίας» συνολικού προϋπολογισμού 260.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Τριφυλίας. Το ποσό του προϋπολογισμού θα καλυφθεί από την χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών με 205.000 ευρώ και από το δήμο με 55.000 ευρώ.

Οπως τονίζεται, «ο δικαιούχος δήμος για τη χρηματοδότηση της παραπάνω πράξης θα απορροφήσει πρώτα τους πόρους του υπουργείου Εσωτερικών και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι του δήμου. Η χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών αφορά μόνο στις επιλέξιμες δαπάνες, όπως αυτές προσδιορίζονται στην πρόσκληση ΙIΙ. Ο δικαιούχος δήμος οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης ΙΙΙ, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει. Η παρούσα έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2019».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button