ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Κεραυνός άφησε χωρίς ρεύμα για ώρες περιοχές των Γαργαλιάνων

Σε χτύπημα κεραυνού οφειλόταν η μεγάλη βλάβη, η οποία προκάλεσε διακοπή ρεύματος

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το βράδυ της Παρασκευής και, για περίπου τρεις ώρες, η πόλη των Γαργαλιάνων, αλλά και τα χωριά της Μαραθόπολης, Πύργου, Μουζακίου κ.α. Αιτία ένας κεραυνός που έπεσε κατά τη  διάρκεια σφοδρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Ο κεραυνός έπεσε στην περιοχή της Π.Υ. Γαργαλιάνων.

 

Το γενικευμένο μπλακ άουτ ξεκίνησε στις 7.45 το βράδυ και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε περίπου στις 11.30 το βράδυ. Ωστόσο, σε μερικές περιοχές της πόλης των Γαργαλιάνων αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Θα πρέπει να σημειωθεί η προσπάθεια που έγινε από τους τεχνικούς της ΔΕΗ του γραφείου Φιλιατρών, οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφεραν και εντόπισαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη ζημιά και επιχείρησαν να δώσουν ρεύμα άμεσα στην ευρύτερη περιοχή.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες από την περιοχή με τον μετρητή της ΔΕΗ να έχει υποστεί ολική καταστροφή αλλά και την κολόνα της ΔΕΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button