Τοπικά Νέα

Οι προκλήσεις στα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας το 2020 (βίντεο)

Με 11 σημεία αναφοράς μας… αφήνει το 2019 και ενώ αναμένουμε τις (πολλές και πολλαπλές) προκλήσεις με τις οποίες μπαίνει το 2020.

Προσδοκίες υπάρχουν – όπως αντίστοιχα υπήρχαν και την περασμένη χρονιά και… διαψεύστηκαν – και οι όποιες ενέργειες εξαρτώνται από το μέγεθος της πολιτικής παρέμβασης. Όσα και εάν έχουν έως τώρα ακουστεί αγγίζουν την… φιλολογία αφού τα ζητήματα των υποδομών μονίμως – κάτι συμβαίνει – και εκκρεμούν χαμένα στις κόντρες και την αντιπαράθεση φιλοσοφίας και σχεδιασμού.

Κάποια έχουν ένα βηματισμό και μοιάζει πεδίο υλοποίησης το 2020 όπως το ΣΔΙΤ των απορριμμάτων, κάποια άλλα αναζητείται η τύχη τους και δεν θα δούμε και… πολλά το 2020, όπως το Καλό Νερό – Τσακώνα που το πολιτικό δυναμικό του τόπου “αντάλλαξε” στην διεκδίκηση με το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη που κι αυτό μένει όλο στις ανακοινώσεις.

Οι υποδομές όπως και να έχει θα κυριαρχήσουν, την ώρα που σε γεωργία και τουρισμό τα όσα θα γίνουν θα βρίσκουν σημείο αναφοράς τον ιδιωτικό τομέα και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται.

Η τηλεόραση του Best Tv παρουσίασε τα 11 σημεία αναφοράς, και αυτά είναι:

          

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button