Αθλητικά

Αποφάσεις στον ΠΑΟ μετά τον αποκλεισμό – Τρία κορυφαία ονόματα στο «στόχαστρο»

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε χθες κόντρα στο Περιστέρι ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν το είδε. Οι “πράσινοι” για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι και δίκαια έχασαν από τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης.

Κανείς δεν περιμένει ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς Δημήτρη Γιαννακόπουλο και καλό μπάτζετ θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θέλει, όμως, την ίδια ώρα να βλέπει μία ομάδα, όπως αυτή που εμφανίστηκε χθες στο Περιστέρι, όπως εκείνη που έπαιξε το Σάββατο στο φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκoς έχει συγκεκριμένες αγωνιστικές αδυναμίες, αλλά στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και το Περιστέρι δεν έβγαλε και το ενδεδειγμένο πάθος. Αυτό είναι κάτι που το απαιτεί ο κόσμος της ομάδας και έχει δίκιο.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” φωνάζουν για τη θέση του πλέι-μέικερ και του σέντερ. Θέλουν έναν πολύ καλύτερο πλέι-μέικερ από Τζάκσον και λοιπούς, και έναν καλύτερο σέντερ σε σχέση με τους Παπαγιάννη και Όγκαστ.

Δεν αναμένεται, όμως, να υπάρξει αλλαγή στο άμεσο μέλλον. Για τη θέση του σέντερ, κάποιες βοήθειες θα δώσει ο Ίαν Βουγιούκας. Αλλά δεν είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Στη θέση του πλέι-μέικερ η κατάσταση συνεχίζει ως έχει.

Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν αν ο Παναθηναϊκος χάσει τη δεύτερη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό. Όσο κι αν ο κόσμος στηρίζει Βόβορα και παίκτες, ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Αν εκεί δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα και έχει προηγηθεί ήττα και από τη Χίμκι, τότε είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο των αλλαγών, έστω και τα οικονομικά της ΚΑΕ δεν είναι ανθηρά.

Οι Παναθηναϊκοί δεν περιμένουν από την ομάδα τους να πάρει την Ευρωλίγκα, αλλά τουλάχιστον θέλουν να δουν ένα αξιοπρεπές σύνολο που θα παλεύει για το καλύτερο δυνατό. Και περιμένουν πολλά από τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, τον Παπαπέτρου, τον Μήτογλου και τον Παπαγιάννη, που άλλωστε είναι και οι πιο ακριβοπληρωμένοι.

Από αυτούς περιμένουν περισσότερο να κάνουν ένα βήμα μπροστά παρά από κάποιους ξένους που δεν παίρνουν ούτε μισά από όσα παίρνουν οι τρεις που προαναφέραμε.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button