ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Πολύ υψηλές βαθμολογίες πέτυχαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας! [εικόνες]

Σημαντική μέρα η χθεσινή για το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Στην κορυφή βρίσκονται, για ακόμα μια χρονιά, οι βαθμολογίες υποψηφίων του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και, μάλιστα, πρώτη μαθήτρια κατάφερε να συγκεντρώσει 19.460 μόρια και κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα!

Δείτε τι δήλωσαν οι τρεις πρώτοι μαθητές:

Ολυμπία Κοσμοπούλου (19.460 μόρια):

«Συγκέντρωσα 19.460 μόρια! 16,4 στην Έκθεση και 20 στα τρία υπόλοιπα μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να γράψω τόσο καλά. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πως άξιζε η προσπάθεια που έκανα όλη τη χρονιά. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς τα μαθήματα γίνονταν εξ αποστάσεως, ήμασταν πολύ καιρό κλειστά και το μάθημα προφανώς δεν μπορούσε να γίνει όπως πρέπει. Γι’ αυτό χρειαζόταν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από τους μαθητές. Σκέφτομαι να δηλώσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων».

Σπύρος Παππάς (18.695 μόρια):

«Τα πήγα πάρα πολύ καλά. Έγραψα 18.695 μόρια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά γενικά, αλλά τα κατάφερα, πέτυχα το στόχο μου. Θέλω να μπω Αστυνομία. Αστυφυλάκων έχω δηλώσει κι όλες τις Στρατιωτικές Σχολές. Θέλω να μπω στα Σώματα Ασφαλείας και πιστεύω ότι το έχω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου κατά κύριο λόγο, το σχολείο που με βοήθησε και με υποστήριξε και τους καθηγητές που ήταν συνέχεια δίπλα μου, πιστέψανε σε μένα και με βοηθήσανε στο να πετύχω το στόχο μου!».

Μαυρέττα Κτενά (18.500 μόρια):

«Συγκέντρωσα 18,500 μόρια! Είμαι ευχαριστημένη με τους βαθμούς μου. Ιατρικές σχολές θα βάλω πρώτα και ελπίζω να τις πιάσω, διότι φέτος τα θέματα του τομέα υγείας θα έλεγα πως ήταν αρκετά απαιτητικά. Εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμαθητές μου!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button