ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Μεσσηνία: Εντοπίστηκαν δύο “ορφανές” χασισοφυτείες σε Φλόκα και Λεύκη Γαργαλιάνων

Δύο μικρές “ορφανές” φυτείες χασισόδεντρων εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στις τοπικές κοινότητες της Φλόκας και Λεύκης Γαργαλιάνων. Και οι δύο εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες και εκχερσωμένες περιοχές σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οι ιδιοκτήτες τους, παραμένουν άγνωστοι.

Ειδικότερα, χθες Πέμπτη 12-8-2021 το πρωί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο στη Φλόκα, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -18- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Λίγο αργότερα, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο στη Λεύκη, -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Επιπλέον συλλήψεις έγιναν για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (12.8.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητα κύβου ζάχαρης και -2- χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, χθες (12.8.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Έτσι, έτσι, κλείστους όλους μέσα, είναι εγκληματίες. Δεν θα μας φάνε το ψωμί οι ντόπιοι. Μόνο Αλβανία θα αγοράζετε. Άντε να το δούμε και στα Ζωνιανά αλλά δεν νομίζω. Εκεί είναι Κρήτη. Σε ευχαριστούμε Χρυσοχοϊδη. Μονο Αλβανία.

  2. Χαχαχα, βάζεις φωτιά σε όλη την Πελοποννησο και κυκλοφορείς ελεύθερος, καπνίζεις ένα τσιγάρο και σου καταστρέφουν την ζωή.

    Επιστροφή στην δεκαετία του 30′ σε ένα κράτος ηλιθίων. Μιλάμε για ηλίθιους.

  3. Έλεος 4φυτα είχε ο ανθρωπάκος για πάρτη του να το ρουφάει κ να χαλαρώνει κ πήγαν κ του τα χάλασαν.ντροπη.δεν θα γίνουμε Ευρωπαίοι ποτέ.

    1. Πουθενά στην δυτική Ευρωπη δεν θα κάτσει να ασχοληθεί η αστυνομία με το κατά πόσο καπνιζεις κάνναβη, έχουν σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούν, λαθραία προϊόντα ή προϊόντα μαϊμού σε καταστήματα, υγειονομικές παραβάσεις, κώδικας οδικής κυκλοφορίας, παράνομη μετανάστευση, μαύρη εργασία, κλπ, ή απλά αφήνουν τον πολίτη που δεν ενοχλεί κανέναν στην ησυχία του.

      Ίσως να κυνηγάνε κόσμο σε μέρη όπως η Λευκορωσία, δεν γνωριζω. Στην Ελλάδα ζούμε στην δεκαετία του 30′.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button