Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Παρέμβαση για πρόβλημα γειτονιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Σε παρέμβαση μου στο Δημοτικό  Συμβούλιο Μεσσήνης ζήτησα την άμεση αντιμετώπιση σε σοβαρό πρόβλημα που «ταλανίζει» και ταλαιπωρεί  συμπολίτες μας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την διάνοιξη δρόμου που δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα με τις πρώτες βροχές να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα. Φυσικά το πρόβλημα υφίσταται όλες τις εποχές του χρόνου ενώ παραμένει δύσκολη η μετακίνηση των παιδιών της συνοικίας στις σχολικές μονάδες.

Συγκεκριμένα: απαιτείται η επίστρωση με υλικό 3Α του διανοιγμένου τμήματος της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα μέχρι να γίνει η τελική επίστρωση με πίσσα Το τμήμα αυτό του δρόμου έχει μείνει με χώμα και λακκούβες και δυσκολεύει την μετακίνηση από και προς τις σχολικές μονάδες των παιδιών  .Επίσης πρέπει να ολοκληρωθεί η οριστική διάνοιξη των οδών της περιοχής. Πρέπει να σημειωθεί πως το πρόβλημα απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών που διαμένουν εκεί.

 

Γιάννης Λάσκαρης Επικεφαλής Συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button