ΠολιτικήΤοπικά Νέα

Η «ψυχρή» χειραψία Σαμαρά σε Κατσίβελα επισημοποίησε την πλήρη ρήξη των σχέσεών τους

Δεν πέρασαν 48 ώρες και το έγκυρο δημοσίευμα του Gargalianoionline επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο και στα μάτια δεκάδων πολιτών σχετικά με τις ανύπαρκτες πλέον σχέσεις του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα.

Προχθές μόλις, γράψαμε το θέμα «Ο Αντώνης στην Πύλο και ο Τάκης στο… «σπίτι» του» και χθες επισημοποιήθηκε με επίσημο τρόπο «ψυχρότατης» χειραψίας των δύο ανδρών, που είναι και εξ αγχιστείας συγγενείς μεταξύ τους, η πλήρης ρήξη των σχέσεών τους.

Ήταν παραπάνω από σίγουρο ότι ο κ. Κατσίβελας παρότι δεν έχει σχέσεις εδώ και μήνες με τον κ. Σαμαρά θα ήθελε να βρεθεί δίπλα του τώρα που ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στη Μεσσηνία για να βγάλει μία φωτογραφία μόνο για δημοσιοποίησή της στα social media.

Ο κ. Σαμαράς χθες το μεσημέρι απολάμβανε την παρέα του και χαλάρωνε στο KOA και τυχαία ή σκόπιμα κατέφθασε εκεί και ο κ. Κατσίβελας, δυο ώρες αργότερα. Όμως, αλλού καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός με την παρέα του και αλλού πήγε και κάθισε ο κ. Κατσίβελας…

Η μοναδική «επαφή» του πρώην πρωθυπουργού με τον κ. Κατσίβελα, η οποία κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ήταν όταν ο κ. Κατσίβελας πήγε προς το σημείο που καθόταν ο κ. Σαμαράς με την παρέα του και αντάλλαξαν μια ψυχρότατη χειραψία, με τον κ. Κατσίβελα να επιστρέφει στο σημείο που καθόταν με τη δική του συντροφιά. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα ο κ. Σαμαράς με την παρέα του αποχώρησαν από το KOA.

Για όσους γνωρίζουν τη σχέση τους και τους δυο είναι σίγουρο ότι ο κ. Σαμαράς είναι πολύ έντονα ενοχλημένος και δυσαρεστημένος από τον κ. Κατσίβελα σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο και η πλήρης ρήξη των σχέσεών τους έχει άμεση συνάρτηση για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button