Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

“Άνοιγμα” του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην Κίνα

Δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας αναζητά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος.

Την δημιουργία Επιχειρησιακού Γραφείου Αντιπροσωπείας του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, στην τελευταία συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου, εξουσιοδοτώντας το Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη όπως προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια για την δημιουργία του παραπάνω γραφείου.

Εισηγούμενος το θέμα ο Αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος έθεσε υπόψη του συμβουλίου έγγραφο από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας που ανέφερε πως:

Μετά από φιλικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με βάση την αρχή της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του αμοιβαίου σεβασμού, ελπίζουμε να συμβάλουμε στην οικονομική ευημερία του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στην Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και στις φιλικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών. Για το σκοπό αυτό, σας εξουσιοδοτήσαμε να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε Γραφείο Επιχειρηματικών Αντιπροσωπειών του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Οι βασικές λειτουργίες αυτού του Γραφείου Αντιπροσωπείας Επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην Κίνα είναι οι εξής:

1. Εισαγωγή των πολιτικών εξωτερικής οικονομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
2. Παροχή υπηρεσίας επιχειρηματικής πληροφόρησης σε όργανα κρατικής εξουσίας της Ελλάδας και κοινοπραξίες μεταξύ Ελλάδας και Κίνας που ασχολούνται με ξένες οικονομικές δραστηριότητες.
3. Διεύρυνση και διαφοροποίηση των διμερών εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

4. Γενικευμένη πληροφόρηση για την οικονομία και το επενδυτικό περιβάλλον της Ελλάδας στην Κίνα.
5. Να συστήσει ελληνικά επενδυτικά σχέδια και ακίνητα σε κινέζους επενδυτές. 6. Υποστήριξη των εταιρειών που συμμετέχουν σε ξένες οικονομικές δραστηριότητες για την παραλαβή των παραγγελιών εφοδιασμού και εξυπηρέτησης.
7. Υποβοήθηση οικοδόμησης και ανάπτυξης οικονομικών και εμπορικών εταιρικών σχέσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα και την Κίνα.
8. Προώθηση της συνεργασίας πολλών πεδίων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του πολιτισμού και της τέχνης, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της ιατρικής περίθαλψης και ούτω καθεξής.
9. Άλλα θέματα μπορούν να συμπληρωθούν από εξουσιοδοτημένες μονάδες.
Σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι να δείξουμε στους πολίτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το διαφημιστικό υλικό και τις δράσεις μας, όπως ήδη ενημερώσαμε, αφού συμφωνήσουμε και οι δύο για αυτή την προώθηση, και επιπλέον να παρακολουθήσουμε από κοινού αυτήν την δραστηριότητα προώθησης που θα διεξαχθεί στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button