Αθλητικά

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Τέλου Άγρα – Ζεστά χαμόγελα και πολλές σημαντικές παρουσίες

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ομάδας του Τέλου Άγρα με δεκάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το κέντρο «IL CENTRO» το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018. Παράγοντες, παίκτες και φίλοι της ομάδας παραβρέθηκαν στη βραδιά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ ο Πρόεδρος του Τέλου Άγρα κ. Παναγιώτης Καλκαβούρας, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας .

Πάντως, το γεγονός ότι δεν παρέστη εκπρόσωπος του Δήμου Τριφυλίας στην εκδήλωση σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μεσσήνης διαιτητής της Super League Γιώργος Μπλάνας, ο τέως διαιτητής Σταύρος Λάμιας, ο Γαργαλιανιώτης Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άγγελος Γεωργόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βαίλης Σπηλιώτης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης με μεγάλη παρέα αυτοδιοικητικών, και μη, από τα Φιλιατρά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button