Αθλητικά

Α.Ε. Γαργαλιάνων: Αντίο με το κεφάλι ψηλά!

Η ομάδα των Γαργαλιάνων τα έδωσε όλα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε με το κεφάλι ψηλά.

Στην Β Τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν η ομάδα της Α.Ε. Γαργαλιάνων, που γνώρισε την ήττα με 0-1 από  τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για την τελευταία αγωνιστική της Α1 Τοπικής κατηγορίας και υποβιβάστηκε.

Ακούμπησε την παραμονή στο πρώτο ημίχρονο με το δοκάρι του Παπανδρεόπουλου, ενώ ο πολύ καλός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ανάληψης κατέβασε ρολά σε περισσότερες από 4 φάσεις. Παρόλο που στο 55’ η ομάδα της Α.Ε. βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από το γκολ, με κεφαλιά, του αφύλακτου στο δεύτερο δοκάρι Παναγιωτόπουλου προσπάθησέ μέχρι το τέλος να ανατρέψει το αποτέλεσμα έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 14’ θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Καραμπάτου, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπολούν και την “αναμπουμπούλα” στη μικρή περιοχή.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 39′ γυριστό σουτ του Παπανδρεόπουλου, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Καραμπάτου.

Στο 55′ σέντρα του Αβιζιώτη, κεφαλιά του Κ. Παναγιωτόπουλου η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 78′ ο Μπολούν στον Χρόνη, σουτ στην κίνηση μπλόκαρε ο Καραμπάτος.

Στο 91′ σουτ του Μπολούν, με τα πόδια ο Καραμπάτος σε κόρνερ.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Νικολόπουλου, ωστόσο, οι πιο ψύχραιμοι επενέβησαν και εκτονώθηκε η ένταση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Αντωνόπουλο.

ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Τσώλης, Πανταζής (71′ Νικολόπουλος), Πλάγος, Στασινόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Μπολούν, Αναστασόπουλος, Καγιανάς, Μπακάκης (58′ Χρόνης), Μάγκος, Γεωργακόπουλος (58′ Καλογερόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Α. Ανδρεάδης, Δ. Ανδρεάδης, Κ. Παναγιώτοπουλος (75′ Θεοδωρακόπουλος), Μ. Παναγιωτόπουλος, Σωτηριάδης, Αβιζιώτης (93′ Πράττης), Ιωάννου (90′ Βλαχάκης), Παπαβασιλόπουλος (87′ Μιχαλόπουλος), Δουρούμης, Ζερβάκος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button