ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με αγριογούρουνο στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός [εικόνες]

Νέο ατύχημα έπειτα από την πρόσφατη σύγκρουση με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Τροχαίο ατύχημα το οποίο προκλήθηκε από αγριογούρουνο στο οδόστρωμα προκλήθηκε στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός, στο ύψος του κόμβου του Βρωμονερίου, το βράδυ της Πέμπτης (19-04-2018).

Άγιο είχε χθες το βράδυ μια νεαρή οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από τους Γαργαλιάνους προς την Πύλο. Κινούμενη με το όχημά της στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός, στο ύψος του κόμβου του Βρωμενερίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 60 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Η οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. Το παρέσυρε, ευτυχώς ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο οδόστρωμα χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και να επιστήσει τη προσοχή των οδηγών, καθώς ο αριθμός των αγριογούρουνων έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα με αποτέλεσμα να «κυκλοφορούν» πολύ συχνά σε δρόμους, αποτελώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Γεγονός είναι πως θα πρέπει να ενταθούν οι πιέσεις για την λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button