Τοπικά Νέα

Εκδήλωση στην Τρίπολη με τίτλο «Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ»

Το Σάββατο 23/6/2018, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τριπόλεως και ώρα 18.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί, Masterclass, με τίτλο «Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ».

Ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Ηλίας Κονοφάγος, Χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης και ο Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος.

Αντικείμενο της διοργάνωσης αυτής, αποτελεί η ΑΟΖ και τα νέα δεδομένα για το θαλάσσιο οικόπεδο 11, που αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι εξελίξεις που υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο, λόγω των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών που πέτυχε η Ελλάδα, δημιουργούν ένα θετικό πεδίο δράσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα δεδομένα της Ελληνικής ΑΟΖ, αποτελούν μια τεράστια καινοτομία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι σημαντικό μέσω από τη διοργάνωση αυτού του masterclass, να ενημερωθούν οι πολίτες, σε όλα τα επίπεδα και για τα τεχνικά και για τα επιστημονικά θέματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button