Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εμφάνιση Λεβεντάκη ως υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας στον χορό του Τέλου Άγρα στους Γαργαλιάνους

Δυνατό «μπάσιμο» στους Γαργαλιάνους – Μιλάει με συμβούλους του Κατσίβελα

Αρχηγική εμφάνιση ως υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας έκανε ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας από τα Φιλιατρά κ. Γεώργιος Λεβεντάκης εχθές στον αποκριάτικο χορό του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων.

Στο χθεσινό χορό του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων στο Il centro ήταν επικεφαλής πολυμελούς συνοδείας μεταξύ των οποίων ήταν ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος από τα Φιλιατρά κ. Γιώργος Ασημακόπουλος και η Τοπική Σύμβουλος Φιλιατρών κα. Ρούλα Μαρκούλια. Τον τελευταίο μήνα που γίνονται χοροί για τις απόκριες ο κ. Λεβεντάκης έχει κάνει σημαντικές εμφανίσεις σε χοροεσπερίδες και εκδηλώσεις συλλόγων. Ηχηρή ήταν η παρουσία του στην εκδήλωση της ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας στα Φιλιατρά με ομιλητή τον πρώην υπουργό κ. Μάκη Βορίδη με τον οποίον είχαν και κατ’ ιδίαν συνομιλία.

Στο χορό της ΕΛ.ΑΣ. Τριφυλίας συνοδευόμενος από τον κ. Ασημακόπουλο, την κα. Μαρκούλια και άλλους, έδωσε 500 ευρώ για ενίσχυση άπορων οικογενειών το Πάσχα μετά από πρωτοβουλία των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά όλοι μιλούσαν για την υποψηφιότητά του η οποία θα είναι υπερκομματική έχοντας υποψηφίους από όλο το φάσμα από τη Χ.Α. μέχρι και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και από ΝΔ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Οι πληροφορίες φέρουνε Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλου εκλεγμένους με το Συνδυασμό του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα να μιλάνε μαζί του για να είναι υποψήφιοι στο Συνδυασμό του κ. Λεβεντάκη. Μετά την χθεσινή του εμφάνιση στο χορό του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων φούντωσαν οι φήμες για αθλητικούς παράγοντες της περιοχής που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και για Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους από τους Γαργαλιάνους που έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Λεβεντάκη για την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Τριφυλίας στις εκλογές το 2019.

Ο ίδιος δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για να μην κάψει την υποψηφιότητά του αλλά η υποψηφιότητά του συζητείται πολύ έντονα αυτή την περίοδο των αποκριών με τις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει σε χορούς και εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button