ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων θα λάβει μέρος στην συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Ο Ιούλιος του 2018 θα είναι μια σημαντική στιγμή για τη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων καθώς θα συμμετάσχει στη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Σταδιο, την Δευτέρα 16 Ιουλίου!

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής – Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων αναφέρει τα εξής:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα λάβουμε μέρος στη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος των Scorpions τη Δευτέρα στις 16 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πλαισιωμένοι από φίλους και εξαίρετους μουσικούς δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ενορχηστρωμένες και προσαρμοσμένες για ορχήστρα πνευστών από τον μαέστρο κ. Παναγιώτη Βλάχο.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ζήτησε τη συμβολή του κ. Παναγιώτη Βλάχου ώστε στη συναυλία να υπάρχει παρουσία Φιλαρμονικής και προς μεγάλη μας τιμή ο πρώην αρχιμουσικός μας, μας εμπιστεύτηκε και συνεργαστήκαμε ώστε να κάνουμε μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς που λαμβάνουν μέρος σε αυτή την απαιτητική προετοιμασία με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό και πιστεύουμε πως υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Παναγιώτη Βλάχου και του αρχιμουσικού μας κ. Σωτήρη Αλεξόπουλου, θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα!!!

Εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων

Φώτης Π. Παναγιωτόπουλος

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μπραβο σας παιδια σας ευχομαι να απολαυσετε αυτη τη μοναδικη εμπειρεια .Μπραβο και στο κ.Βλαχο που δεν ξεχνα τη συνεργασια του με τη φιλαρμονικη μας και την υποστηριζει εμπρακτος.

  2. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ/ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΝ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΦΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ‘’ΖΟΥΡΛΙΑ’’ ΤΟΥ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button