Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Έγειραν από την κακοκαιρία τα πρόσφατα φυτεμένα δέντρα στην περιοχή του Open Mall

Ο χθεσινός έντονος αέρας και η δυνατή βροχή, κατά διαστήματα, ήταν ικανοί για να γείρουν κάποια από τα πρόσφατα φυτεμένα δέντρα στην περιοχή του Open Mall Κυπαρισσίας.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ελλειπή στήριξη, και σίγουρα δεν πρόκειται για δολιοφθορά.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Τριτοκοσμικοί αλλοδαποί έργατες και εργολάβοι θα σου δώσουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.

    Το Πακιστάν της Μεσογείου. Ούτε ένα δέντρο δεν μπορούν να φυτέψουν.

  2. Αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Φυτεύσεις ότι να ναι χωρίς προδιαγραφές… Τα είδαμε κι όταν τα δείχνετε πριν λίγες μέρες, επί τω έργω. Πατέντες με γλάστρες μέσα στο λάκκο χωρίς καν το πρέπον βάθος φύτευσης, στον αέρα. Απαράδεκτη πρακτική που δεν γίνεται πουθενά. Πασσαλωση, ανεπαρκεστατη.
    Κύριοι της δημοτικής αρχής της Ανόδου – Καθόδου παρέα με τους συνεργάτες…πάτε κατευθείαν στον πάτο. Ο λαός λέει: “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους”.
    Παίρνετε Άριστα στη σβούρα και στο μάθημα κουλούρα.

  3. Αναπαράγουμε τα ίδια και τα ΄ίδια. Φύτευση Λεμονοκυπάρισσων των πλέων ακατάλληλων για δενδροφυτεύσεις. Με επιπόλαιο ριζικό σύστημα και μηδενική ανοχή σε ανέμους. Επιπρόσθετα τα δεντρύλλια δεν είχαν υποστεί καμία υποστύλωση όπως και φύτευση από εξειδικευμένο προσωπικό. Η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου τι λέει για αυτό; Ο Δημότης θα κληθεί να πληρώσει για άλλη μία φορά την αστοχία του υλικού με δεδομένο ότι κανείς δεν παραλαμβάνει και δεν υπογράφει κατά το δοκούν και όπως προβλέπεται τα έργα που γίνονται! Κοντός ψαλμός αλληλούια …

  4. Ολα για αντιπολιτευτικο μισος…
    Τζάμπα ο κόπος σας …
    Εμείς οι διερχόμενοι βλέπουμε μια τρομαξτική διαφορά προς το καλλίτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button