Αθλητικά

Κυπαρισσία-Απόλλωνας 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Τρεις μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις

Όμορφο ματς, που δεν έβγαλε νικητή, έγινε στην Κυπαρισσία όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον εξαιρετικό Απόλλωνα Καλαμάτας. Η έλλειψη σκοπιμότητας και η διάθεση για καλό ποδόσφαιρο έφεραν πολλές φάσεις αλλά και τρία δοκάρια.

Πιο συγκεκριμένα, στο 11’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μιτρόφ και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με σουτ του Βατσή. Ο Απόλλωνας «ακούμπησε» το γκολ τόσο 35’ με τον Μανωλόπουλο, που σημάδεψε το δοκάρι του Αθανασόπουλου, αλλά και στο 42’ με τον ίδιο παίκτη που νικήθηκε εκ νέου από το… δοκάρι του νεαρού πορτιέρο.

‘Έμελλε να φτάσει το ματς στο 89’ για να βρουν οι καλαματιανοί δίχτυα, με κοντινό σουτ του Κουντάνη, διαμορφώνοντας το δίκαιο 1-1.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Αριδάς (85’ Δημητρακάκης), Χρονόπουλος, Βατσής, Θεοχαρόπουλος (75’ Ντέντα).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Τσουλάκος, Παπαδέας, Περιβολάρης, Λαγωνικάκος, Κουντάνης, Μανωλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πανταζής, Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια.

Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας…

Ο λόγος για τους Κώστα Τσιμόπουλο, Θεολόγο Χατζηαράπη και Ηλία Κοσμά που αποχώρησαν μετά από έξι μήνες παρουσίας στην Τριφυλιακή ομάδα. Από την άλλη ο ΑΟΚ πραγματοποίησε ορισμένες μεταγραφές με παίκτες από την περιοχή της Τριφυλίας για να καλύψει αυτά τα κενά.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 27χρονος μέσος Παναγιώτης Σπυρόπουλος από την Εράνη (φωτό), ο δεξιοπόδαρος αμυντικός Μπάμπης Μούζης από τον Ηρακλής Κυπαρισσίας και ο Δημήτρης Λαχανάς (δεξί χαφ) από το Καλό Νερό. Να σημειωθεί πως οι “κυανόλευκοι” έχουν αποκτήσει και τον Ανδρέα Χρονόπουλο από την Εράνη που έκανε ντεμπούτο στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button