Πολιτική

Μίλτος Χρυσομάλλης: “Έλεος πια με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη διαβάσαμε την κοινή ανακοίνωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ. Κατρούγκαλου, κας. Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέα, μέσω της οποίας  μας πληροφορούν ότι δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μνήμης του  Μακεδονομάχου ήρωα Σαράντου Αγαπηνού ή Τέλλου Άγρα που πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, καθώς έκριναν  ότι ο τίτλος της ομιλίας του συγγραφέα – ιστορικού είναι διχαστικός.

Το ψέμα και η υποκρισία έχουν και τα όρια τους κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Λησμονήσατε φαίνεται ότι ήσασταν εσείς που καλλιεργούσατε συστηματικά τον διχασμό κραυγάζοντας στο Σύνταγμα «να καεί, να καεί, το μπ…. η Βουλή»  και παράλληλα αποκαλούσατε  Γερμανοτσολιάδες και Πηλιογούσιδες  τους πολιτικούς σας αντιπάλους.

Είναι προφανές κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι μια εκδήλωση μνήμης που περιλαμβάνει παρελάσεις, χορούς, τραγούδια, ντοκιμαντέρ και ομιλίες δεν είναι διχαστική. Κάθε άλλο.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι λόγω των πρόσφατων  πεπραγμένων σας,  δεν θα αποτελούσε τιμή για τον Τέλλο Άγρα η παρουσία σας.  Ο Τέλλος Άγρας έδωσε τη ζωή του, για να μην μπορεί σήμερα ο κ. Ζάεφ να μιλάει για Μακεδόνες, για Μακεδονική Γλώσσα, για Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονικό Στρατό  και ο κ. Τσίπρας να χασκογελάει την ώρα που η καμπάνα στις Πρέσπες χτυπούσε πένθιμα.

Έλεος πια με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες σας.

Μίλτος Χρυσομάλλης,

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. η καμπάνες στις Πρέσπες όπως και σε όλη την Μακεδονία κύριε χτυπάει πάνω από 100 χρόνια πένθιμα. Για να την ακούσεις όμως θα έπρεπε να πας μια βολτούλα σε κάποια από τα στοιχειωμένα χωριά. Υπάρχουν και αυτά ξέρεις εκτός από αυτά που σας προσφέρουν τις εθνικές σας ανατάσεις. Οι πολιτικές αυτής της παράταξης που στηρίζεις μαζί με τον Δημαρχάρα μας έστειλαν με κάθε είδους εξορίας τον μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αυτής της γωνιάς του κόσμου που τόσο κόπτεστε εσχάτως, για να μας φέρεται τον εκ Καυκασίας νεομακεδονομάχο να μιλήσει τώρα για μειοδοσία. Αλλά ξέχασα είστε πολύ μικροί για να γνωρίζεται, η ιστορία για εσάς αρχίζει από το έτος γέννησης του εκάστοτε αρχηγού σας.

  2. Δεν άφησαν και τα πόμολα στα υπουργεία και θέλουν να μας σώσουν ξανά. Επειδή δεν θα το δούμε σε κανένα τσοντοκάναλο το πετάω εδώ. Και που είσαι Μίλτο, σε κάθε ανακοίνωσή σου θα έχεις και από μια εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ ξεφτίλα σας…
    Καταδικασμένος για αδήλωτη εργασία ο εισηγητής της ΝΔ στο νομοσχέδιο για την… αδήλωτη εργασία
    Ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο η ΝΔ επιτίθεται στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, ακόμα και ως αντιπολίτευση, απλά… “δεν υπάρχει”.
    Χθες ψηφίστηκε με σχετικά ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο που επιχειρεί να βάλει τέρμα στην αδήλωτη εργασία.
    Φυσικά, ΝΔ και Χρυσή Αυγή, μετά των αγώνα που έδωσαν από κοινού στην ευρωβουλή για την κατάργηση του 8ωρου , ψήφισαν, με ένα στόμα μια φώνη… “Όχι”.
    Το φοβερό της υπόθεσης όμως δεν είναι αυτό.
    Εισηγητής του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το επίμαχο νομοσχέδιο κατά της αδήλωτης εργασίας, είχε τοποθετηθεί ο Νότης Μηταράκης που έχει καταδικαστεί για… αδήλωτη εργασία.
    Ο Νότης Μηταράκης που είναι και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπόθεση της αγωγής πρώην εργαζόμενης στο πολιτικό του γραφείο για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας κατά την τετραετία 2011-2015.
    Την υπόθεση της υπαλλήλου, η οποία είναι μητέρα ανήλικου τέκνου που το μεγαλώνει μόνη της και την είχε απολύσει προφορικά ο Ν. Μηταράκης, χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση και χωρίς να την έχει καταχωρίσει στα τηρούμενα στο ΙΚΑ μισθολόγια, είχε αποκαλύψει η «Εφ.Συν.» (10/3/2017, «Ο εργοδότης Νότης Μηταράκης»).
    Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, πράγματι η ενάγουσα προσελήφθη ως γραμματέας με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στο πολιτικό γραφείο του εργοδότη, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του Ν. Μηταράκη ότι ήταν εθελόντρια.
    Η ίδια εργάστηκε κατά τις προεκλογικές περιόδους καθ’ υπέρβαση του ωραρίου, τόσο τις εργάσιμες ημέρες όσο και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και μάλιστα επί δώδεκα ώρες ημερησίως, χωρίς να πληρωθεί για τις υπερβάσεις αυτές.
    Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, Το δικαστήριο έκρινε αβάσιμο τον ισχυρισμό του εργοδότη περί δήθεν σύμβασης δανεισμού της εργαζόμενης με την εταιρεία της αλυσίδας σουπερμάρκετ BAZAAR Α.Ε. και υποχρεώνει τον Ν. Μηταράκη να καταβάλει στην πρώην υπάλληλό του συνολικά 6.601,94 ευρώ. Εύγε άριστοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button