ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 2η «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους! [εικόνες – βίντεο]

Παλιές καλές εποχές… θύμισε η «Λευκή Νύχτα» των Γαργαλιάνων

Με την κοσμοπλημμύρα των χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών πραγματοποιήθηκε η 2η Λευκή Νύχτα στην πόλη των Γαργαλιάνων το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018.

Η κεντρική πλατεία και όλοι οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θύμισαν παλιές καλές εποχές και έδειξαν ότι με την κατάλληλη οργάνωση, κάτι καλό μπορεί να κινείται!

Ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων είχε τη γενική καθοδήγηση, απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δυνατότητες να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και φυσικά πήρε και τα εύσημα για ακόμη μια φορά!

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι και επισκέπτες, «πλημμύρισαν» τους εμπορικούς δρόμους των Γαργαλιάνων. Τα καταστήματα, πέραν των προσφορών που πραγματοποιούσαν, είχαν και κεράσματα, δώρα δίνοντας έτσι γιορτινό τόνο στους δρόμους της πόλης. Κόσμος σε όλους τους δρόμους, μπάντες, κίνηση, φωταγωγημένη όλη η πόλη, ποικιλία ακουσμάτων και θεαμάτων, ατμόσφαιρα χαράς και γλεντιού παντού. Από την μία άκρη της πόλης ως την άλλη αντηχούσε  ξένη και ελληνική μουσική , λάτιν ρυθμοί ενώ λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε με δεκάδες βεγγαλικά συμπληρώνοντας την φαντασμαγορική εικόνα της πόλης.

Παράλληλα οι πολλές δράσεις έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να διασκεδάσει και να συμμετάσχει ενεργά σ’ αυτές!

Διοργανωτές και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην 3η Λευκή νύχτα που έγινε πλέον θεσμός!

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button