Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου [εικόνες]

Με τις αναφορές στη σημασία της ΠΟΠ Ελιάς Καλαμάτας να κυριαρχούν, ξεκίνησε χθες  το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου στην Καλαμάτα με την συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας .

Κατά την τελετή έναρξης χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Θανάσης Γκίκας και Περικλής Μαντάς, οι δήμαρχοι Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Γιάννης Καλκαβούρας, οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος και Μεσσήνης Γεωργία Παναγοπούλου, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο επιχειρηματίας Μενέλαος Κουτέλας εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ Πελοποννήσου Δημήτρης Πετρόπουλος.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή με ενδιαφέρουσες ομιλίες στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου “Elite City Resort”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button