Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Πληγή… το «βαλιτσάκι» για τους κομμωτές που θα συζητήσουν τα προβλήματα του κλάδου στο συνέδριο στην Καλαμάτα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ειδικά από την παράνομη εργασία στα σπίτια, το γνωστό «βαλιτσάκι», θα συζητήσουν εκτενώς, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν από κοινού, λύσεις, οι κομμωτές όλης της χώρας, οι οποίοι θα συναντηθούν σήμερα στην Καλαμάτα. Η συνάντηση, θα γίνει στο πλαίσιο της γιορτής του Καλαματιανού Νεομάρτυρα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, Ηλία Αρδούνη, ο οποίος είναι προστάτης των κομμωτών.

Στη μνήμη του Αγίου,  έχει χτιστεί ο ναός των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, καθώς από τον φόβο των Τούρκων οι Χριστιανοί τότε, δεν έδωσαν το όνομα του μάρτυρα Ηλία. Η κάρα του, φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βουλκάνου και ο εορτασμός που συμπίπτει με τη μεγάλη εορτή της πολιούχου Υπαπαντής,  μεταφέρθηκε για την Κυριακή των Μυροφόρων, τη δεύτερη Κυριακή μετά το Πάσχα. Αύριο λοιπόν, κομμωτές από όλη την Ελλάδα, θα τιμήσουν τη μνήμη του προστάτη τους με λειτουργία στην Υπαπαντή και λιτάνευση της εικόνα του και στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Σωματείου της Καλαμάτας, θα ξεκινήσει το συνέδριό τους, στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Στη συνέχεια, στις 5:30 το απόγευμα, θα ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο κομμωτικό show, στο οποίο όπως δήλωσε ο γνωστός κομμωτής, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, νέοι καλλιτέχνες, έμπειροι κομμωτές θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα.

foninews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button