ΑθλητικάΔήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Προπηλάκισαν τον Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα – Έγιναν προσαγωγές

Ένταση σημειώθηκε κοντά σε στέκι των Bulldogs στην Καλαμάτα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος για το Κύπελλο Μεσσηνίας, όταν άγνωστοι προπηλάκισαν τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να σημάνει… λήξη συναγερμού, ενώ έγιναν τουλάχιστον 5 προσαγωγές!

Ο βουλευτής πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Όποιος τη πέφτει σε ΣυριζαιοΑνελ είναι φασιστας, ακροδεξιός, χρυσαυγιτης, ανωμαλος, τρελός, ψυχασθενής κτλ. Κανένας δεν αναρωτιέται το γιατί γίνονται αυτά. Μήπως από κάποιον που έχασε τη δουλειά του, δε μπορεί να ανταποκριθεί στους παράλογους φόρους που έχουν επιβληθεί, έχασε κάποιο μέλος της οικογένειας του από το στρες λόγω οικονομικής κρίσεως, δε μπορεί να ταισει τα παιδιά του, δε έχει τρόπο διαμαρτυρίας για ξεπούλημα Αιγαίου, Θράκης, Μακεδονίας, κόψιμο συντάξεων??? Εδώ ο ληστής στην Ομόνοια ηρωποιειται γιατί ήταν λέει ακτιβιστής, ναρκομανής και ομοφυλοφυλλος την ώρα που ο καταστηματάρχης διώκεται γιατί υπερασπίστηκε τη περιουσία με κίνδυνο της ζωής του! Πάμε καλά?

  2. Όταν η εξουσία σε βιάζει συνέχεια θα αντιδράσεις έτσι και χειρότερα, σαφώς δε πάμε καλά, ιδίως όταν ηθελημένα φλομωσε με ψεματα η παράταξη του παραπάνω κυρίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button