Αστυνομικά

Συνελήφθησαν από άνδρες της ΟΠΚΕ… «επαγγελματίες» κλέφτες στην Τριφυλία

«Λαβράκι» έβγαλε σήμερα το πρωί ο έλεγχος ανδρών της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές προχώρησαν οι διωκτικές αρχές της Τριφυλίας. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας περίπου 40 ετών, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της κλοπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ΟΠΚΕ τους σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, ωστόσο οι δύο αλλοδαποί δεν έφεραν μαζί τους τα έγγραφά τους (ταυτότητες) με αποτέλεσμα να τους συνοδεύσουν οι άνδρες της ΟΠΚΕ στην οικία τους για να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους.

Εκεί όμως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν περισσότερα πράγματα από τα “απαραίτητα”, πράγμα που κίνησε υποψίες. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο μετέβη ο εισαγγελέας και σε κατ’ οίκον έρευνα διαπιστώθηκε πως υπήρχαν κλοπιμαία. Μάλιστα, ένα από τα θύματα αναγνώρισε ορισμένα από τα κλοπιμαία.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button