Ελλάδα

Σφαίρα τυλιγμένη μέσα σε επιστολή για το Μακεδονικό έστειλαν στον Κοτζιά

Συναγερμός έχει σημάνει στο ΥΠΕΞ καθώς πριν από λίγες μέρες έστειλαν στον υπουργό Νίκο Κοτζιά, μία σφαίρα, τυλιγμένη σε επιστολή, που αναφερόταν στο Μακεδονικό ζήτημα και στις διαρπαγματεύσεις που κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας τα Νέα Σαββατοκύριακο, η σφαίρα εστάλη στις αρχές της εβδομάδας, στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον κ. Κοτζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας. Παράλληλα για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς είχε λάβει απειλητικές επιστολές, στις αρχές Φεβρουαρίου και πάλι για το ζήτημα της Μακεδονίας οι οποίες στρέφονταν και κατά της οικογένειάς του. Η μια από αυτές ανέφερε «3 σφαίρες για τον Κοτζιά», ενώ η άλλη απειλούσε όσους βουλευτές ψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι η επιστολή εστάλη λίγα 24ωρα πριν ο υπουργός Εξωτερικών ταξιδέψει στα Σκόπια, προκειμένου να συνεχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την εκευρεση λύσης στο όνομα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button