Αθλητικά

Τέλος Άγρας: Την επόμενη Τετάρτη η ετήσια Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, σήμερα Δευτέρα 21 Μαίου 2018 στις 19.00 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του «Α.Ο. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», για να αποφασίσει για το ακόλουθο θέμα:

 

  • Πρόσκληση σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για σύγκληση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 30/05/2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων με θέματα: 1) Έγκριση Προϋπολογισμού, απολογισμού, ισολογισμού της όλης διαχείρισης και 2) διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου στα υπερκείμενα Σωματεία.

 

Αφού διαπιστώθηκε ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. ήταν παρόντα, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Νικόλαος Ανδρώνης, ο οποίος πρότεινε να συγκληθεί η Γ.Σ. την Τετάρτη 30/05/2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων, νωρίτερα από ότι το άρθρο 5 του καταστατικού ορίζει, με σκοπό να εκλεχθεί σύντομα νέο Δ.Σ. για να μην χαθεί καθόλου χρόνος για την προετοιμασία της ομάδας μας για το νέο αγωνιστικό έτος, με θέματα: 1) Έγκριση Προυπολογισμού, απολογισμού, ισολογισμού της όλης διαχείρισης, και 2) διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου στα υπερκείμενα Σωματεία

Η ως άνω πρόταση ετέθη σε ψηφοφορία και εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ..

Ως εκ τούτου μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, η συνεδρίαση λύεται και το παρόν πρακτικό υπογράφεται ως ακολούθως:
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                             Ο Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γαργαλιάνοι 21 Μαΐου 2018

Ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Νικόλαος Ανδρώνης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button