ΠολιτικήΤοπικά Νέα

Την υποψηφιότητα για τον δήμο Τριφυλίας ανακοίνωσε επίσημα ο Γιώργος Λεβεντάκης [βίντεο]

Ο Φιλιατρινός εφοπλιστής δηλώνει «παρών» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Τριφυλίας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Αυγούστου, ο Γιώργος Λεβεντάκης. Παράλληλα, παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού το οποίο θα είναι Δημοτική Συνεργασία “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ”. Ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξει νέα συνέντευξη όπου θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού.

“Κατεβαίνω ανεξάρτητος, είμαι μόνος μου, για τον τόπο μου, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης”, ο οποίος σημείωσε πως πλέον είναι μόνιμος κάτοικος στην περιοχή.

Ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε πως κατόπιν πολλών ενδοιασμών κατέληξε να δηλώσει συμμετοχή στην κούρσα εκλογής του δήμου Τριφυλίας, καθώς ο ίδιος γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και αγωνιά καθώς βλέπει να εγκαταλείπεται όλο και περισσότερο. «Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να μην προβώ σε αυτή την ενέργεια, γιατί θα στεναχωρηθώ, υπήρξαν όμως και άλλοι οι οποίοι με παρότρυναν οι οποίοι μου είπαν πως πρέπει να γίνει κάτι για την Τριφυλία. Από το Καλό Νερό μέχρι τους Γαργαλιάνους και πιο πέρα υπάρχουν πράγματα τα οποία σε στεναχωρούν», πρόσθεσε.

Ο ίδιος ανέφερε πως αν εκλεγεί δήμαρχος τα χρήματα του μισθού του θα πάνε σε συγκεκριμένους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ανοιχτή πρόσκληση

Σε άλλο σημείο ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε, «Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στην περιοχή, και είναι πολλοί και αξιόλογοι, να έρθουν να κάνουμε συνάντηση, να μιλήσουμε για τα προβλήματα και να ενσωματωθούμε σε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα είναι πάρα πολύ υπολογίσιμο».

Στη συνέχεια ανέφερε πως οι πολιτικές του βλέψεις περιορίζονται σε τοπικό επίπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Εγώ δεν έχω πολιτικές βλέψεις, έχω μόνο τοπικές, δεν θέλω να εκλεγώ ούτε περιφερειάρχης, ούτε βουλευτής, με αφήνει αδιάφορο”.

«Παντού υπάρχουν προγράμματα, παντού υπάρχουν χρήματα το θέμα είναι να τα διεκδικήσουμε σωστά, να τα τρέξουμε όπως τρέχουν στους άλλους δήμους, γιατί δεν νομίζω ότι εμάς μας ξεχωρίζουν από τους άλλους δημους. Απλώς δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον και τη θέληση να ολοκληρώσουν προγράμματα που είναι εικοσαετίας και μένουν πίσω στην περιοχή μας», είπε ο κ. Λεβεντάκης, προσθέτοντας πως, «τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά, όπως γνωρίζω και τα οικονομικά του δήμου, όπως γνωρίζω και τι ακριβώς έχουν γίνει διάφορα πράγματα, και παίρνω την ευθύνη για αυτό που λέω. Θα αναφερθώ με λεπτομέρειες σε όλα αυτά την ώρα που πρέπει και με το πρόγραμμά μου. Υπάρχουν πάρα πολλές ατασθαλίες και αναλαμβάνω την ευθύνη που το λέω, δεν θέλω να επεκταθώ μπορούσα να πω δυο-τρία πράγματα βασικά».

 

Η Δημοτική Συνεργασία ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ λέει: ”

NAI στην ΑΝασυγκρότηση.

ΝΑΙ στην Οργάνωση.

ΝΑΙ στην Δημιουργία.

ΝΑΙ στο Όραμα.

ΝΑΙ στο Στόχο.

ΝΑΙ στην ΑΝ.Ο.Δ.Ο του Δήμου Τριφυλίας!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε:

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αμαν αμαν. Πλησιάζουν οι κανονιές. Στην επόμενη συνέντευξη περιμένουμε ονόματα και συγκεκριμένες δεσμεύσεις με χρονοδιάγραμμα του προγράμματος. Πιστεύουμε με το ανοικτό κάλεσμα που έκανε να μην υποκύψει στους επαγγελματίες γλείφτες συμβούλους και να φτιάξει ένα καλό team. Αλλά εδω που τα λέμε ο τόπος δυστυχώς υστερεί από ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, στην Τριφυλία κυριαρχεί η μετριότητα, στους Γαργαλιανους ειδικά η κατάσταση είναι απελπιστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσει γέλιο. Αναμένουμε.

  2. Κύριε Λεβεντακη ,το συστημα απο τον πρόεδρο παυλοπουλο εως τον τελευταιο κοινοταρχη καλα κρατεί!Δεν σας γνωριζω ,εύχομαι να τηρήσετε τα λεγομενα σας για το καλο της Τριφυλίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button