Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: 29χρονος φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Άρτα για τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του, στο χωριό Αστροχώρι του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 29χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 75χρονο πεθερό του με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τη ζωή.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης (11/8), όταν γαμπρός και πεθερός λέγεται ότι ενεπλάκησαν σε καυγά.

Ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη τράπηκε σε φυγή στο βουνό και αναζητείται από την αστυνομία τόσο στην Άρτα όσο και στις όμορες περιοχές. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα, πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό τους στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε 4 φορές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button