Τοπικά Νέα

Άκης Κατρίτσης από τα Φιλιατρά: «Η κότα που έβαψε ο Λεβεντάκης και πούλησε για παπαγάλο ξέβαψε» [εικόνες – βίντεο]

Πρότεινε ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά

Το εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης. Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του πρότεινε την ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά, καυτηρίασε την απερχόμενη δημοτική αρχή, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Σε σχετική ενημέρωση από τον συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι» τονίζεται:

Την Ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά και αποκεντρωμένο τμήμα στο Κοπανάκι, πρότεινε ο υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης στην ομιλία του – έπειτα από τον Αγιασμό του εκλογικού του κέντρου στα Φιλιατρά το βράδυ της Δευτέρας από ιερείς των Φιλιατρών – παρουσία πλήθους κόσμου που στηρίζει τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Ο κ. Κατρίτσης αρχικά δήλωσε πως «Θρηνούμε, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, το χαμό πέντε μελών της Ελληνικής αποστολής στη Λιβύη» και «Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών» και αφού τήρησαν ενός λεπτό σιγή, αναφώνησε «ΑΘΑΝΑΤΟΙ».

Στην ομιλία του ο κ. Κατρίτσης ανέφερε όσα έταξε ο κ. Λεβεντάκης στους Φιλιατρινούς και πρόσθεσε: «Το 2019 κέρδισε με ψέματα. Σήμερα χάνει από την αλήθεια. Η κότα που έβαψε και πούλησε για παπαγάλο, στα τέσσερα χρόνια ξέβαψε». «Ο στόχος του συνδυασμού μας είναι να αποκαλυφθεί η διαχείριση Λεβεντάκη!» είπε και τόνισε: «Είναι ή δεν είναι αδιαφανής έως αμαρτωλή η διαχείριση Λεβεντάκη; Ξεπερνάνε τα 6 εκ. τα χρέη της ΔΕΥΑΤ; Είναι αλήθεια ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έκανε παρέμβαση να σταματήσει τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ αλλιώς θα διατάξει κατασταλτικό έλεγχο; Είναι αλήθεια ότι σε κολλητό του φίλο εργολάβο χρωστάει 60.000 ευρώ για επεμβάσεις που έκανε στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών με εντολή του; Εκκρεμεί αγωγή σε βάρος του Δήμου; Όλα στο φως! Να δούμε ποια είναι η κότα και ποιος ο παπαγάλος! Οι μαγκιές εκεί που περνάνε. Όχι σ’ εμένα, κ. Λεβεντάκη. Εγώ λέγομαι ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ».

Συμπλήρωσε ότι «Η απερχόμενη δημοτική Αρχή Λεβεντάκη επέδειξε ανικανότητα, ασέβεια και τραμπουκισμό στην ίδια του την πόλη, και φαυλότητα».

Δεσμεύτηκε ότι «Εμείς διεκδικούμε από τη νέα Περιφερειακή Αρχή τη χρηματοδότηση υλοποίησης της εναλλακτικής πρότασης για Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση στα Φιλιατρά». Επίσης, ανέφερε τις προτεραιότητες για την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και έγινε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στη Δ.Ε. Φιλιατρών.

Δείτε βίντεο από την ομιλία του κ. Κατρίτση:

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

14 Σχόλια

    1. ΕΣΥ έχεις καταρράκτη και σε προχωρημένο στάδιο .Στον οφθαλμίατρο γρήγορα.Για να σε χειρουργήσει ! Δεν βλέπεις τίποτα ,δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται !Εισαι σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης !

  1. Έβαλε σοβαρά θέματα που εκθέτουν την Δημοτική Αρχή για υπέρογκο χρέος της ΔΕΥΑΤ για τα εντελεσθε για χρεη προς Εργολάβους. Αυτά πρέπει να απαντηθούν με στοιχεία.

    1. Πλήρη μεσάνυχτα έχει ο υποψήφιος δήμαρχος τάζει χωρίς να ξέρει τι, λέει πράγματα που δεν γίνονται, έχει πλήρη άγνοια της καθημερινότητας και των οικομικων στοιχείων του Δήμου, κι όταν κάποιος τάζει χωρίς να ξέρει τι θα βρει στο ταμείο είναι ψεύτης
      Ο νυν δήμαρχος μιλάει γιατί ξέρει μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα πόδια του, μην πιστεύετε αλαζόνες και ουτοπικιστες είναι έγκλημα για την πορεία της Τριφυλίας, η Τριφυλία είναι μεγάλη για να μπορεί να την δημαρχευσει ένας αποτυχημενος ΜΌΝΟ ΓΙΏΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

  2. Κύριε Κατριτση με όλο τον σεβασμό, οι πολίτες δεν τρώμε πλέον σανό. Δεν ζούμε το 1985 πού ήσουν δήμαρχος στους Γαργαλιάνους. Πλέον τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την αυτοδιοίκηση είναι πολύ λίγα και σε όσα είπες δεν μπορούν να γίνουν τα μισά. Ντροπή σου πέταξες και έναν νόμο για να πεις για την Δημοτική αστυνομία. Πόσα άτομα έχει εγκρίνει το ΥΠΕΣ για δημοτικούς αστυνομικούς στην Τριφυλία, ρωτα τους φίλους σου. Παρωδία με την μουσική και τις κόρνες, αναφερθηκες στον πολιτικό και όχι μόνο βιο του κυριου αντιπάλου σου και δεν παρουσίασες τον εαυτό σου ούτε την δυναμική του συνδυασμού σου. Μιλάς για πολιτική εγωπαθεια και ξεχνάς να αναφερθεις στις διαβουλεύσεις και στα τοπικά συμβούλια. Οι περισσότεροι πού βρέθηκαν σήμερα εκεί είναι γιατί για τον α, β λόγο δεν συμπαθούν τον κ.Λεβεντακη κυρίως και έχουν κουραστεί από την συγκεντρωτική διαχείριση του δήμου που όλα είναι στην Κυπαρισσία( Χαιδω). Επομένως ο κ. Κατριτσης αδυνατεί να καλύψει αυτό το κενό στο εκλογικό σώμα της Δ.Ε και το ποσοστό του στα Φιλιατρά θα είναι αθροιστικα το αντίστοιχο του κ. Κατσιβελα και του κ. Δριμη το 2019.

    1. Καράβια βγήκαν στη στεριά ,και χάθηκαν στο χιόνι,κι αυτός που τα ονειρεύτηκε τα περιμένει ακόμη.
      Μπούρδες,μπούρδες,μπούρδες .Άσε μας ρε ενδελεχώς .Και ενημερώσου πρώτα σωστά και μην γράφεις κοτσάνα στην κοτσάνα .Τι στα κομμάτια μόνο με σανό ζεις ?

  3. Ελπίζω να είσαι εκπαιδευτικός κατά επίφαση και όχι κατά κυριολεξία, ειδάλλως βλέπω τα παιδιά μας να μαθαίνουν ειρωνεία αντί για γράμματα. Εάν έχεις την διάθεση να σχολιάσεις στο σχόλιο που έκανα, θα μπορούσες να το κάνεις στο σημείο πού έχεις ένσταση όχι με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Ελπίζω να βγεί ο καλύτερος ή η καλύτερη δήμαρχος για τον δήμο μας, στεναχωριέμαι όμως γιατί διακρίνω ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για ουσιαστικές συνεργασίες. Ας κρίνουμε τα έργα της δημοτικής αρχής, όποια και εάν προκύψει. Απουσιαζα πολύ καιρό στο εξωτερικό και τώρα πού γύρισα βλέπω ότι η έλλειψη διαλόγου σε όλα τα επίπεδα είναι εμαφανες, το διαίρει και βασίλευε κυριαρχεί και ας μιλάνε όλοι για ενότητα.

  4. Μοιράζεις πόνο, Άκη Κατρίτση!
    Πόνο, γιατί ασκείς κριτική στην απερχόμενη Δημοτική αρχή αφού αυτή κρίνεται στις εκλογές, αλλά και γιατί έχεις πρόταση για την επόμενη μέρα!
    Μοιράζεις πόνο γιατί, 4 χρόνια η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει ούτε την παρακαταθήκη έργων που της άφησε η προηγούμενη δημαρχοντία… τη στιγμή που η ίδια, δεν αφήνει τίποτα ως παρακαταθήκη στους επόμενους!
    Μοιράζεις πόνο, γιατί ενώ ο Δήμαρχος ήταν Φιλιατρινος, τα Φιλιατρά εξακολουθούν να είναι η πιο αδικημένη δημοτική ενότητα της Τριφυλίας.
    Μοιράζεις πόνο, γιατί ενώ η παρούσα δημοτική αρχή παρέλαβε χρέη απ’την προηγούμενη που κρίθηκε ως ανεπαρκείς, τέσσερα χρόνια μετά θα παραδώσει χάος!!!
    Μοιράζεις πόνο γιατί, τους επισημαίνεις ότι γράψανε τις τοπικές κοινωνίες εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, με χαρακτηριστική την βούληση των Φιλιατρινων για την πλατεία τους, εκλαμβάνοντας την Δημοτική αρχή ως λάφυρο και όχι ως ευθύνη!
    Μοιράζεις πόνο γιατί οι στενότεροι συνεργάτες του δημάρχου στα Φιλιατρά τον εγκατέλειψαν αφού νοιώθουν ότι εξαπατήθηκαν, και ο ίδιος μέχρι σήμερα αρνείται να σε αντιμετωπίσει “στα ίσα”!
    Μοιράζεις πόνο γιατί, κάθε σου ανάρτηση μαζεύει τα περισσότερα σχόλια από τους haters, τα στρατευμένα παπαγαλάκια και τα trolls !
    Μοιράζεις πόνο γιατί, δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες αισθητήριο να αντιληφθούν, πως όσο κρύβονται και δεν απαντούν, ξοδεύουν ό,τι πολιτικό κεφάλαιο τους έχει απομείνει!
    Μοιράζεις πόνο γιατί βλέπουν μπροστά στα μάτια τους τα λόγια του Γκάντι να επαληθεύονται: στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, και στο τέλος τους νικάς!
    Keep walking (για τους Αγγλόφωνους), είσαι στο σωστό δρόμο!!!

  5. Κ. Καναβε εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσετε τις 65 ψήφους πού πήρατε στις προηγούμενες εκλογές, ως πρώτος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Φιλιατρά, όπου και σας στήριξα τότε βέβαια ήσασταν και αριστερός, τώρα πού κατεβαίνετε με τον Δεξιό υποψήφιο θεωρώ θα περάσετε τις 150. Με όλο τον σεβασμό είσαστε καλός γιατρός και άνθρωπος, η πολιτική σας τριβή με ανθρώπους πού κοιτούν τον συμπολίτη στην τσέπη, δεν νομίζω να φανεί ευεργετική για εσάς.

    1. Ενδελεχώς, ευχαριστώ πολύ για την ευχή! Ωστόσο, δεν εκθέτω τον εαυτό μου σε κομματικό, αλλά σε υπερκομματικό συνδιασμό. Τουτέστιν, σέβομαι την κομματική ταυτότητα ενός εκάστου αλλά το κριτήριο επιλογής έχει να κάνει κυρίως με την αποτελεσματικότητα…. Ποια καλύτερη απόδειξη για την αποτελεσματικότητα Κατρίτση, από τις 3 αλλεπάλληλες Δημαρχιακές του θητείες! Μάλλον κάτι καλό έκανε στην πόλη των Γαργαλιάνων….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button