Τοπικά Νέα

Άκης Κατρίτσης από το Κοπανάκι: «Η Τριφυλία δεν έχει ανάγκη από… «χορηγούς» – Δεν ανέχεται… πάτρωνες» [εικόνες – βίντεο]

«Σεβασμός στην ιστορία της Δ.Ε. Αετού, πρέπει να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας Άκη Κατρίτση “Τριφυλία Ενωμένοι” και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στη Δ.Ε. Αετού, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στο Κοπανάκι.

Σε σχετική ενημέρωση από τον συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι» τονίζεται:

«Η Τριφυλία δεν έχει ανάγκη από… «χορηγούς». Δεν ανέχεται… «πάτρωνες». Καθαρά και ξάστερα», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης έπειτα από την τέλεση του Αγιασμού των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στο Κοπανάκι το βράδυ της Τετάρτης παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του σημείωσε ότι «Η τοξική συμπεριφορά του κ. Λεβεντάκη οδήγησε τις Κοινότητες σε εγκατάλειψη, σε μαρασμό, σε απαξίωση» και τόνισε: «Δεσμεύομαι: ως Δήμαρχος, θα είμαι ΚΑΙ «συμπρόεδρος» στην κάθε Κοινότητα. Δεσμεύομαι: Για τον ενεργό ρόλο των προέδρων και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Δεσμεύομαι: Για την απόδοση της νομοθετημένης πάγιας προκαταβολής. Πιστεύουμε στις αρχές του Κοινοτισμού, στις αρχές της Τοπικής Αποκεντρωμένης Δημοκρατίας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας. Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις σημερινές και τις αυριανές προκλήσεις, στηρίζοντας τους ανθρώπους των χωριών, εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες υποδομές και υπηρεσίες που έχει ανάγκη και το μικρότερο χωριό». «Είμαστε εδώ στον τόπο των Ντρέδων, των Κοντοβουνήσιων, των Λαπαίων και του μαρτυρικού Αετού.

Είμαστε στα χώματα που ανδρώθηκε η Λεβεντιά στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης», είπε και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε την ιστορία του τόπου μας. Η ιστορία είναι παιδαγωγούσα και διαμορφώνει την κοινωνία του αύριο. Η Δημοτική Ενότητα Αετού είναι μαρτυρικός Δήμος και τόπος. Με συμμετοχή στους αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες – προτάσεις για τη Δ.Ε. Αετού τονίζοντας μεταξύ άλλων την Ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά και Παράρτημα στο Κοπανάκι και τη διεκδίκηση λειτουργίας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης το οποίο μπορεί να στεγαστεί στο κτήριο του Γυμνασίου Κοπανακίου.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού στη Δ.Ε. Αετού που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Δείτε βίντεο από την ομιλία:

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δείτε εικόνες:

 

 

Σχετικά Άρθρα

26 Σχόλια

  1. Το Κοπανάκι μίλησε. Η Δημοτική Ενότητα Αετού βροντοφώναξε ότι νέος Δήμαρχος Τριφυλίας είναι ο Άκης Κατρίτσης. Γιατι είναι ο μοναδικός με τον Συνδυασμό ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ με άξιους και ικανούς συνεργάτες και συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα.

      1. Η Ν.Δ. στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Δημήτρη Πτωχό και στους δήμους της Μεσσηνίας δεν έχει δώσει στήριξη, επεσήμαναν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, χθες στη Μεσσήνη, σε δηλώσεις – απαντήσεις τους σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας από τη μονή Βουλκάνου.

        Μάλιστα, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος που εκτός μικροφώνου είπε ότι “κάποιοι τρώνε και πίνουν με τους Τατούληδες”, σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Ελευθερία” παρατήρησε πως “αυτό που έγινε προχθές στην Κυπαρισσία ήταν εκτός κομματικής γραμμής και διχάζει τις τοπικές κοινωνίες”, αναφερόμενος στην παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντή του Γραφείου πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκου, του γενικού διευθυντή της Ν.Δ. Γιάννη Σμυρλή καιτου υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου ρης υποψηφίας δημάρχου Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

  2. Η Αλαζονεία του Λεβεντάκη ειναι αυτή που χαρακτήρισε όλη τη δημαρχοντία του και αυτό δεν αλαζει ούτε και στο τέλος αυτής. Το μόνο εγώ μπορώ και το μόνο εγώ ειμαι .,…..

    1. ο και καλά καποιος είναι που δεν είναι τίποτα πέρα από ένα μηδενικό… συμφωνω απόλυτα Χρήστο Μ. … Ελπίζοντας στα καλύτερα μη αποδεχόμενος τα χειρότερα που είδαμε … ας σταματήσει το κακό εδώ…

  3. Μόνο ο Κατριτσης μπορεί οι να συνεφέρει το Δήμο. Η Χάιδω έβαλε λάθος υποψήφιους και θέλει να πάρει με το ζόρι το Δήμο.

  4. Σίγουρα, υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο και πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε ότι ό κ. Κατρίτσης περιστοιχίζεται από αριστερό τεχνικό ιερατείο. Ορατό και αόρατο. Το ορατό χωρίς λόγο προφανώς (τουλάχιστον μέχρι τώρα), και το αόρατο που δρα υπόγεια, συμβουλεύει και επηρεάζει (όπως έκανε πάντα). Αγαπητέ Άκη, το 2023 δεν είναι 1993. Εφόσον έταξες σε κάποιους αυτά για τα οποία ο κόσμος (αυτός τουλάχιστον που γνωρίζει) μιλά δημοσίως, να είσαι σίγουρος πως θα πας πολιτικά άκλαφτος.

    1. Ένα Τμήμα του ΠΑΣΟΚ στην Τριφυλία αλλά και οι μέχρι την Κυριακή Ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ στην Τριφυλία ( γιατί μετά έρχονται διαγραφές & αποχωρήσεις – έτσι φημολογείται στα παρασκήνια του ΣΥΡΙΖΑ) στηρίζουν – ψηφίζουν Κατριτση.

      Η Εκλογική Βάση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην Τριφυλία – που είναι εκτός κομματικών οργανώσεων – μοιράζεται μεταξύ Λεβεντακη και Χαιδω Παναγιωτόπουλου.
      Ένα πολύ μικρό τμήμα κατευθύνεται προς το ΚΚΕ και απειροελάχιστοι προς το λευκό Άκυρο η την Αποχή.

  5. Οι άνθρωποι στο Κοπανακι βγάλανε την αγανάκτηση τους για τα παραμύθια πους τους πουλήσανε. Μεγάλη η αγανάκτηση τους και έχουν δίκιο.

  6. Τον καλύτερο συνδυασμό έχει ο Κατριτσης που θα του δώσει την νίκη και δεν θα χρειαστεί να κατέβουν οι συγγενείς του από την Αθήνα.

  7. Οι Βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ χτες στην Μεσσηνη ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει δοθεί χρίσμα σε Δήμους της Μεσσηνίας παρα μόνο στην Περιφέρεια και αυτό που έγινε στην Κυπαρισσια με Χαρδαλιά και σια ήταν εκτός κομματικής γραμμής και διχάζουν την Παράταξη. Γιαλαντζί χρίσμα λοιπόν Οι κύριοι εξέθεσαν το κόμμα και πανελλαδικά τα ΜΜΕ τους έχουν κάνει ρόμπα.

    1. Εσυ ρε φίλε αρνείσαι να πάρεις τα χάπι σου και αυτοεξετελιζεσαι.Αν λοιπόν ο υποψήφιος της Τραγανας ήταν αυτός και μόνο που γέμισε την πλατεία στο ΚΟΠΑΝΑΚΙ ,τότε είναι και πολύς και μεγάλος και μάγκας.Θα σε συμβούλευα κυρ ΠΑΝΤΕΛΗ να υποκλιθεις μπροστά του.Γιατί εισαι πολυ λίγος,πολυ μικρός κι ο Τραγανισιος δε σε βλέπει .Ρουφα τ αυγό σου …

  8. Τελικά ο κύριος Κατρίτσης δεν μας είπε

    Ο κύριος Διευθυντής Γραφείου Υφυπουργού θα είναι υποψήφιος;

    1. ΕΣΥ που γράφεις για το διευθυντή του Γρ.του υφυπουργού,πρέπει να εισαι πολύ θολωμένος ,μπερδεμένος κοινώς νούμερο.Αυτό φαίνεται κι εξάλλου κι απο το ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς.Κοιτά μη σε πάρουνε χαμπάρι και σε πάρουνε με τις λεμονόκουπες.Και κοιτά στις επόμενες εκλογές μπες εσυ υποψήφιος και ξαμολησου για ψήφους.Τι κρίμα καταργήθηκε και ο βασιλιάς στην Ελλάδα.Μπορεί και να σε έπερνε για μούτσο ,στο παλάτι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button