Τοπικά Νέα

Έρχονται κυκλοφοριακές αλλαγές στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους

Κυκλοφοριακές αλλαγές στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους προανήγγειλε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στόχος, όπως ανέφερε, είναι να γίνουν οι πόλεις πιο λειτουργικές και να μπορούν να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Σώμα ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε, «Είπα και προηγουμένως ότι και στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους έχουν προγραμματιστεί. Περιμένουμε κάποιες πινακίδες σήμανσης. Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία. Θα γίνουν οι τοποθετήσεις κι από κει και μετά, δεν είναι ότι έχουμε κάτι με κάποιον. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα έτσι». Ειδικότερα, για την πόλη των Γαργαλιανων ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε, «και στους Γαργαλιάνους έχει προγραμματιστεί, έχω παραγγείλει πινακίδες. Περιμένετε σε λίγο και στους Γαργαλιάνους, να περάσουνε οι γιορτές […] Μετά ,λοιπόν, τις γιορτές, πρώτα ο Θεός, θα δείτε τι έχει προγραμματιστεί και για τους Γαργαλιάνους. Ήδη έχω παραγγείλει τις προβλεπόμενες πινακίδες, φωτιζόμενες, των σχολείων, τα STOP φωτιζόμενα, τα έχω παραγγείλει για τους Γαργαλιάνους, και για την Κυπαρισσία. Τα πάντα τα έχω παραγγείλει. Περιμένω να κάνουμε τροποποίηση προϋπολογισμού, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό, να ’ρθει μια εταιρεία να τα δει και να τα πάρουμε ν’ αρχίσουμε να ομορφαίνουμε τις πόλεις μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button