Κόσμος

Έχει ο Πούτιν Πάρκινσον; – Τα πλάνα που τον δείχνουν… ταραγμένο και οι φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του

Τις φήμες που θέλουν την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν να χειροτερεύει πυροδότησαν ορισμένα πλάνα του Ρώσου προέδρου που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τον δείχνουν κατά τη διάρκεια εκκλησιαστικής λειτουργίας, αδύναμο και νευρικό.

Δάγκωνε τα χείλη του και φαινόταν σαν να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, ενώ παρακολουθούσε τη λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Χριστού Σωτήρος της Μόσχας.

Φαινόταν να δαγκώνει συνέχεια τα χείλη και το στόμα του, μετακινούνταν και φαινόταν να νιώθει άβολα, γράφει η Dailymail, η οποία σχολιάζει πως ενδεχομένως αυτή η συμπεριφορά του Ρώσου προέδρου να οφείλεται και στο ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν εκτιλύσσεται όπως σχεδίαζε.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν ξεσπάσει ξανά φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από Πάκρινσον, γεγονός που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ξηροστομία και την ανάγκη του να δαγκώνει συνέχεια τα χείλη του. Αντίστοιχες φήμες είχαν υπάρξει και πέρυσι, σε τέτοιο βαθμό που το Κρεμλίνο είχε αναγκαστεί να τις διαψεύσει.

Ο Ρώσος πρόεδρος βλέπει να κυκλοφορούν φήμες γύρω από τη σωματική και ψυχική του κατάσταση, μετά την κυκλοφορία πλάνων που τον δείχνουν να κρατά το τραπέζι μπροστά του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ένα από τα ανώτερα στελέχη του. Ο 69χρονος Πούτιν, εθεάθη να πιάνει το τραπέζι και να χτυπά το πόδι του μανιωδώς, πυροδοτώντας τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του.

Ειδικοί που έχουν παρατηρήσει τις τελευταίες κινήσεις του Πούτιν είπαν ότι οι ενέργειές του αντιστοιχούν με κάποιον που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, η οποία προκαλεί τρόμο, αργή κίνηση και δυσκαμψία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button