Ελλάδα

Από Σάββατο 30ρια. Μαγνησία, όχι στη Μεσσηνία

Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας και 30αρια!
O καιρός θα είναι αρκετά ζεστός το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, καθώς θερμές αέριες μάζες από τα βόρεια θα ανεβάσουν την θερμοκρασία.
Όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, η ζέστη θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (11/5) με την μέγιστη θερμοκρασία να είναι οι 26 βαθμοί, όπως αναμένεται να δείξει το θερμόμετρο στην Αττική. Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και την Πέμπτη (12/5) όπως και την Παρασκευή (13/5) όπου θα σημειωθεί μικρή άνοδος που θα φέρουν νοτιάδες.
Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κύμα ζέστης αναμένεται το Σάββατο (14/5), καθώς ο υδράργυρος θα δείξει έως και 30 βαθμούς Κελσίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Μαγνησία. Παρόλα αυτά, δεν θα είναι παντού το ίδιο, καθώς η ζέστη θα είναι πιο έντονη σε ορισμένες περιοχές σε σχέση με άλλες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button