ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι»

Πλαστικά καπάκια μετατράπηκαν σε δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο προσέφερε χθες στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων.  Το αμαξίδιο παρέδωσε η Αθανασία Αβδίκου στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Νίκο Φρούσο, παρουσία εργαζομένων της δομής.

Το αμαξίδιο αγοράστηκε όχι με χρήματα αλλά χάρη στην ανακύκλωση καπακιών από τα εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού και αναψυκτικού σε συνεργασία με το Σύλλογο Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων Πέλλας. Τα καπάκια συγκέντρωσαν μαθητές των σχολικών μονάδων της πόλης, αλλά και πολίτες από τους Γαργαλιάνους, την Πύλο, την Καλαμάτα κ.α.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασαν οι παρόντες στην μεταφορική εταιρεία «Σαμέτης» που έχει αναλάβει δωρεάν την μεταφορά των καπακιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά που γίνεται δωρεά αμαξιδίου, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε προσφερθεί ένα ακόμη στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», στην Καλαμάτα.

Η συλλογή για τα πλαστικά καπάκια συνεχίζεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button